facebook_pixelBlomsterängsvägen 8 Västra Götalands län, Uddevalla - hitta.se

Blomsterängsvägen 8

451 94 Uddevalla, Uddevalla Västra Götalands län

Adress i Herrestad i Uddevalla i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Blomsterängsvägen 8.

Hitta hit

Värderingen är 32 809 kr/m²

Huset på Blomsterängsvägen 8 värderas till ca 3 970 000 kr (32 809 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

3 970 000 kr

Bolån i Uddevalla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Uddevalla. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Uddevalla

Tomten är ca 1062 kvadratmeter

Tomten, GRYTINGEN 1:24, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GRYTINGEN 1:24 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Herrestad

Boendemiljön i Herrestad

Området kring Blomsterängsvägen 8 består till 55% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1950-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Inlands Nordre tingslag
Herrestadmasten
Herrestads kyrka, Bohuslän
Rörkärr flygfält

Människorna i Herrestad

Människorna i Herrestad

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Herrestad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 37 år, vilket är lägre än medelåldern i Uddevallas kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 31% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 680 kr, vilket är 9% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 3 249 179 kronor i lån.

+9%

Här i Uddevalla betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Blomsterängsvägen 8 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,16% (0,51)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,882% (0,71)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,9% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 39% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+39%

Bilägande

Man kör gärna Chrysler och Seat i området.

Chrysler
Seat

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 22 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 3 objekt till salu i

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

2 249 meter från adressen ligger Herrestads Förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är City Gross Uddevalla på Östra Torpvägen 2.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1245 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (174 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Herrestad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 02:36

Singelolycka med personbil vid Kampenhof.

Enligt SOS så har en singelolycka med en personbil inträffat vid Ardmorevägen. Bilen ska av okänd anledning kört ner ca 1,5 meter för ett stup. Föraren ska därefter fått hjälp på platsen av vittnen att ta sig loss ur bilen. Oklart om det finns personskador. Polis, räddningstjänst och ambulans har larmats till platsen. Kl 14.30 : Polis på plats. Inga personskador. Föraren hörs av polis på plats. Bärgning genomförs. Inga brottsmisstankar.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 13 november kl 07:37

Två personbilar har krockat på Kurverödsleden.

En personbil gör en omkörning och i samband med detta krockar man med en mötande personbil. En kvinna körs med ambulans till sjukhus, oklar status. Samtliga parter har nu lämnat platsen och polisen har tagit uppgifter för en anmälan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
233%
SverigeHerrestad

Brott jämfört med riket