facebook_pixelLokförargatan 2 Västra Götalands Län, Vänersborg - hitta.se
Hitta.se

Lokförargatan 2

462 61 Vänersborg, Vänersborg Västra Götalands Län

Adress i Vänersborg i Vänersborg i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lokförargatan 2.

Hitta hit

En villa byggd 2003

På adressen finns en villa byggd 2003. Huset är 67 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Vänersborg.

Värderingen är 40 895 kr/m²

Villan på Lokförargatan 2 värderas till ca 2 740 000 kr (40 895 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 740 000 kr

Bolån i Vänersborg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vänersborg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vänersborg

Tomten är ca 774 kvadratmeter

Tomten, BOMMEN 3, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BOMMEN 3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vänersborg

Människorna i Vänersborg

Människorna i Vänersborg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer och pensionärspar i villaförorter kring de större städerna

I Vänersborg bor 54% kvinnor och 46% män. Medelåldern i området är 61 år, vilket är högre än medelåldern i Vänersborgs kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 26% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 28 758 kr, vilket är 6% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 704 355 kronor i lån.

+6%

Här i Vänersborg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lokförargatan 2 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,21% (0,56)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

33,932% (0,76)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,0% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+20%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 162 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vänersborg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

926 meter från adressen ligger Öxnereds Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (348 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vänersborg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat torsdagen den 21 januari kl 12:55

Brinner i ett hus med flera lägenheter på Kronogatan.

Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen då det skall välla ut svart rök från en av lägenheterna. Ingen person har kommit till skada vad som är känt i skrivande stund. Polis avvaktar räddningsarbetet och kommer troligen att spärra av området när branden är släckt för att om möjligt kunna fastslå brandorsaken.

Misshandel

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 08:32

En person omhändertagen i samband med ett bårk på en camping.

Vi får in ett samtal om ett bråk på en camping. Bråket ska vara vid en av stugorna på campingplatsen. Enligt uppgift är det tre personer som hållit fast och slagit en annan man. Ett antal patruller åker till platsen. Polis lyckas få kontroll över situtionen. Den misshandlade mannen har fått en tand utslagen. Ambulans var på plats och kontrollerade den skadade. Inga uppgifter om övriga skador eller att han skulle ha blivit förd till sjukhus. En person omhändertogs för berusning och en anmälan om misshandel är upprättad.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 9 januari kl 01:38

En familj som varit bortresta upptäcker att de blivit utsatta för ett inbrott i sin bostad.

Familj boendes på Hässlekullegatan som varit bortresta ett tag kom hem och upptäckte att någon tagit sig in i bostaden och sökt igenom denna. Det verkar som om gärningspersonen tagit sig in i bostaden genom altandörren, polis underrättad. Ingen gripen i nuläget.  

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeVänersborg

Brott jämfört med riket