facebook_pixelHantverksgatan 6B Västra Götalands Län, Vårgårda - hitta.se

Hantverksgatan 6B

447 30 Vårgårda, Vårgårda Västra Götalands Län

Adress i Kullings-Skövde i Vårgårda i Västra Götalands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hantverksgatan 6B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2002

Fastigheten på Hantverksgatan 6F är ett flerfamiljshus byggt 2002.

Bolån i Vårgårda - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vårgårda. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Vårgårda

Boendemiljön i Kullings-Skövde

Boendemiljön i Kullings-Skövde

Området kring Hantverksgatan 6 består till 22% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Kullings-Skövde kyrka
Kullings-Skövde socken
Kullings-Skövde distrikt
Vårgårda missionskyrka

Människorna i Kullings-Skövde

Människorna i Kullings-Skövde

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Kullings-Skövde bor 43% kvinnor och 57% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Vårgårdas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 37% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 245 kr, vilket är 22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 469 857 kronor i lån.

-22%

Skatteläget i Vårgårda

För de som är folkbokförda på Hantverksgatan 6B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,21% (-0,44)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,932% (-0,24)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,1% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+52%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Kullings-Skövde

i Kullings-Skövde pågår och planeras det för 104 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 27 objekt till salu i Vårgårda

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och en gymnasieskola i närheten

139 meter från adressen ligger Vårbergskolan.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Sundlergymnasiet (327 meter), som är en kommunal skola med ca 351 elever. Här har 83% av lärarna lärarexamen och det går tio elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Netto på Parkgatan 10.

Lockas man av restaurangbesök finns Centralkök/ Skolmåltider och Vårgårda Kommun i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (568 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (324 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullings-Skövde

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 23 november kl 09:39

Personbil i singelolycka på väg 1848 Hällestad.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till väg 1848 Hällestad, där en singelolycka med en personbil inträffat. Enligt uppgifter i larmet från SOS ska bilen ha voltat, men föraren uppges vara ute ur den. Föraren är vaken och talbar, men skadeläget är okänt.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 05:29

Förarna av två personbilar har kolliderat på Kungälvsvägen. Oklart skadeläge.

Polis, ambulans och räddningstjänst på väg. Uppdatering kl. 18:07 Inga uppgifter om personskador. En anmälan om trafikolycka kommer upprättas.

Rån

Rapporterat måndagen den 16 november kl 08:38

I Annelund har en livsmedelsbutik på Boråsvägen blivit rånad.

En man har hotat personal med en kniv och på så sätt tilltvingat sig pengar. Därefter har han sprungit ut och eventuellt lämnat platsen i en bil. Personalen är chockade men i övrigt oskadda. Polis är på plats men ännu har ingen gripits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
54%
SverigeKullings-Skövde

Brott jämfört med riket