facebook_pixelLilldal 414 Västra Götalands län, Varekil - hitta.se

Lilldal 414

472 96 Varekil, Orust Västra Götalands län

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 180 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Södra Orust.

Bolån i Varekil - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Varekil. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Varekil

Tomten är ca 1583 kvadratmeter

Tomten, LÅNGEBY 1:33, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LÅNGEBY 1:33 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Södra Orust

Människorna i Södra Orust

Människorna i Södra Orust

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Södra Orust bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Orusts kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (41%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 55% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 992 kr, vilket är lika mycket som i Sverige. Personerna i området har i snitt 559 389 kronor i lån.

-1%

Här i Orust betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Lilldal 414 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 2,2 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

23,61% (1,96)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

35,332% (2,16)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,2% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 37% fler röster än riksgenomsnittet.

C+37%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Södra Orust

Just nu finns 4 objekt till salu i Södra Orust

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

4 193 meter från adressen ligger Förskolan Svanen Föräldrakooperativet.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (168 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (13 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södra Orust

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:05

En person uppges ha blivit påkörd vid Äggestorp på väg 647. Inga uppgifter om skadeläget.

Vi får in larm via SOS. Föraren av en personbil uppges ha kört på en person. Polis, räddningstjänst och ambulans är larmade till platsen. Enligt uppgift begränsad framkomlighet vid olycksplatsen. Uppdatering kl. 18:17 Föraren av en moped är förd till sjukhus. Enligt uppgift vaken och talbar, men med skador på benen.

Rån

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 12:42

Kvinna i 85-års åldern rånad, Uddevalla

En kvinnan 85-års åldern har enligt uppgift blivit rånad i Ljungskile östra vid Parkvägen. Kvinnan stannas av en för henne okänd man som tog tag i henne och grävde i hennes väska. Mannen lämnade sedan platsen med kvinnans plånbok. Uppdatering. 12:57 Polispatrull på plats. Anmälan upprättas rån alternativ stöld. Ingen gripen. Gärningsmannen har först erbjudit offret hjälp in i en fastighet och sedan tillgripit hennes plånbok som låg i korgen på den rollater som offret haft.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 07:00

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Peter Adlersson.

22.53 Stenungsund, stulen bil Vid Kyrkvägen är det en kvinna som knackar på dörren till en bostad och frågar om hon kan få lite vatten. Under tiden som vatten hämtas stjäl kvinnan ett par bilnycklar i hallen och springer ut och stjäl bilen en röd Volvo S40. 03.28 Borås, brand Polis och räddningstjänst larmas till Almenäsvägen med anledning av att någon har anlagt en brand i en parkerad bil som står parkerad alldeles intill en fastighet. Branden sprider sig till fastigheten, en lagerlokal som innehåller textilier. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand. 05.48 Göteborg, stöld genom inbrott Vid Kungsladugårdsgatan är det någon som krossar en ruta till en fastighet och tar sig in i lokalen där det är ett stort kontorslandskap. Tjuven ses lämna platsen bärandes på två datorer. Polisen spårar i området utan resultat.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
45%
SverigeSödra Orust

Brott jämfört med riket