facebook_pixelHasslösa Nytorp 1 Västra Götalands län, Vinninga - hitta.se
Hitta.se

Hasslösa Nytorp 1

531 91 Vinninga, Lidköping Västra Götalands län

Adress i Lidköping i Vinninga i Västra Götalands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Hasslösa Nytorp 1.

Hitta hit

Bolån i Vinninga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vinninga. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vinninga

Boendemiljön i området

Boendemiljön i området

Området kring Hasslösa Nytorp 1 består till 35% av småhus. Det är vanligt med villor och lantbruk som för det mesta är byggda kring sekelskiftet.

Sekelskifteshusen varierar i stil beroende på materialval. Stenhusen har ofta putsade fasader med detaljer i vitt trä medan trähusen bjuder på snickarglädje.

Wikipediafoton från närområdet

Hasslösa
Hasslösa distrikt
Kållands-Åsaka
Hasslösa församling

Människorna i området

Människorna i området

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I området bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Lidköpings kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 25% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 319 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 485 759 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Lidköping

För de som är folkbokförda på Hasslösa Nytorp 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,26% (-0,39)

11,48% (0,20)

0,242% (0,00)

Summa

32,982% (-0,19)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,1% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 65% fler röster än riksgenomsnittet.

C+65%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Renault i området.

Toyota
Renault

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Skara

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 20 300 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 17 755 kr/m2 och går upp med 13.27 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

5 132 meter från adressen ligger Vinninga förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters cykelväg (2836 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (10 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning kväll och natt

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 06:11

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson och Fredrik Svedemyr.

22.22 Skara, inbrott Ett vittne ser hur en person bryter sig in i en av bodarna som står på Hötorget och ringer polisen. Personen lastar saker i sin cykelkorg och cyklar sen från platsen. Oklart vad som stulits och ingen gripen. En anmälan om stöld genom inbrott skrivs. 23.09 Alingsås, drograttfylleri I Magra stoppas en bilist för kontroll. Förare är en man i 50-årsåldern som visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri. 02.36 Munkedal, drograttfylleri Vid Hållplats Säleby, Foss kontrollerar polisen föraren till en personbil. Föraren, som är i 35-årsåldern, misstänks vara narkotikapåverkad och tas med för provtagning samt rapporteras för drograttfylleri. 02.37 Orust, trafikbrott På länsväg 766 i Myckleby stoppas en bilist för kontroll. Föraren, som är i 25-årsåldern, saknar körkort och visar tecken på narkotikapåverkan. Han tas med för provtagning och rapporteras för olovlig körning samt drograttfylleri.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat måndagen den 30 november kl 11:25

Man som klämt finger på arbetsplats, Järvägsgatan.

Polis och ambulans skickas till Järnvägsgatan efter larm via SOS om en man som klämt ett finger i en såg på sin arbetsplats. Mannen uppges vara vaken och talbar. 11.24 Mannen har fått sår- samt klämskada, och är förd med ambulans till sjukhus. Polis upprättar en anmälan gällande arbetsolycka.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 30 november kl 10:25

Personbil i singelolycka väg 2578 Ågårdsmotet.

Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till Ågårdsmotet där en singelolycka med en personbil inträffat. Skadeläget är okänt. 11.48 En man har färdats i bilen. Han har kontrollerats av ambulans men behöver ingen fortsatt vård. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
78%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket