Jungavägen

Vinninga

Jungavägen

Vinninga

Skolor, grönområden, etc

Skolor och barnomsorg

På Konvaljevägen 5 ligger Vinninga Skola.

En grundskola i området är Vinninga Skola, som är en kommunal skola med ca 259 elever i årskurserna 1-6. Här har 97% av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

I området finns en livsmedelsbutik. Bl.a. ICA Nära Gunnarssons på Varavägen 2.

Företagande

Företagen i området är verksamma inom branscherna Snickare, Byggprojektering & Byggkonstruktion, Postservice, Postens Postombud och Vandrarhem.

Snickare

Byggprojektering & Byggkonstruktion

Postservice

Postens Postombud

Vandrarhem

Händelser och brott i närheten av Jungavägen

Rattfylleri - Skara

Rapporterat tisdagen den 12 juni kl 03:19

Misstänkt drograttfylleri på Julagatan

Polispatrull stoppade en bil för kontroll på Julagatan. Föraren som var en man i 30-årsåldern misstänks för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning.

Rån - Skara

Rapporterat tisdagen den 12 juni kl 12:36

Vid Jula på Skaraborgsgatan har en kvinna blivit påkörd av en bil i samband med att hon försökt stoppa en person som stulit i butiken.

Det var en man som var inne i butiken och stal något. En kvinna i personalen följde efter honom ut på parkeringen där han hoppade in i en bil som började köra från platsen. I samband med det blir kvinnan påkörd och hon förs med ambulans till sjukhus. Hon var vaken och talbar men okända skador i övrigt. Bilen med tjuven i körde i riktning mot Stockholm och flera patruller är ute och letar efter den. Polisen skriver en anmälan om rån (motvärnsfallet.).

Trafikolycka, singel - Lidköping

Rapporterat tisdagen den 5 juni kl 04:43

Motorcyklist som kört på ett rådjur och sedan gått omkull

Olyckan har inträffat strax väster om Lidköping vid Snixåsen. Föraren körd i ambulans till sjukhus. Okända skador men vaken och talbar. Jägare på plats som avlivat det skadade rådjuret.

37%
Sverige Jungavägen

Brott jämfört med riket

Läs mer på Brottsplatskartan.se