facebook_pixel
Hitta.se
Villabodal AB - Mark- & Anläggningsentreprenader

Om Villabodal AB

Marknadsledande Villabodal AB är en teknisk konsultverksamhet inom fuktskyddsentreprenader, dränering, trädgårdsarkitektur & marksten. Företagets källarhusentreprenad med ny teknik inom isolering och dränering har blivit en stor succé över hela Dalarna.

Officiell samarbetspartner med Sundolitt AB och S:t Eriks marksten. Tilldelad utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtbolag och länets företagare innebär att Villabodal idag kan stoltsera sig med att vara ett av de högst rekommenderade bolagen inom sin bransch i Sverige.


Villabodal AB har 4,9 i betyg!

Villabodal AB har betygsatts av 42 personer varav 41 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,9 /5

42 betyg. 41 kommentarer

Sandy K.

för en dag sedan

Vi anlitade Villabodal för dränering av källare och är väldigt nöjda med hela processen. Kommunikationen med Sofie och grävarna samt deras arbete har fungerat smidigt och snabbt. Kan verkligen rekommendera Villabodal. Proffsigt bemötande och kunden i fokus!

Stefan H.

för 3 veckor sedan

Väldigt trevligt bemötande, fick god utförlig information..

Tommy H.

för en månad sedan

Trevliga och proffsiga säljare duktiga och kunniga, grävarna var mycket bra och noggranna.

Fredrik J.

för 2 månader sedan

Vi anlitade Villabodal för dränering och isolering av källarvägg. Trevlig och lyhörd säljare och proffsigt grävteam. Saker som uppstod löstes smidigt och alltid i samråd. Vi rekommenderar verkligen Villabodal.

Joakim G.

för 2 månader sedan

Väldigt informativt samt trevligt bemötande vid fuktmätning i källaren

Karl R.

för 2 månader sedan

Väldigt nöjd med Villabodal och deras arbete med att dränerna min källare. Trevligt bemötande och ett proffsigt och snabbt utfört arbete med ett perfekt slutresultat!

Nathalie W.

för 2 månader sedan

Vi har bara positiv erfarenhet av Villabodal, Andreas som vi var i kontakt med hade både ett trevligt bemötande, mycket informativ och snabb med offert och att starta arbetet. Kändes väldigt tryggt att lämna huset till deras grävare och tryggheten i att de kommer och besikta fukt nivån i efterhand. Tack för grymt jobb

Stark H.

för 3 månader sedan

Bokade besök med Villabodal som kom och gjorde en mätning då vi bara ville ta reda på läger i för kommande renovering. Mycket trevligt bemötande och fantastiskt trevliga personer. Kunniga inom området och gav klara besked, inget behöver åtgärdas. Alltså försökte inte sälja på mig något jag inte behöver. Toppen. Rekommenderar verkligen dessa killar och tjejer om du vill ha råd och tips. Vet i alla fall vart jag kommer vända mig i framtiden.

Rickard W.

för 4 månader sedan

Vi kan varmt rekommendera Villabodal om ni går i tankarna att dränera ert hus. Efter att ha haft besök av några olika företag och fått in lika många offerter så var det ett företag som stack ut, nämligen Villabodal. Av de som besökte oss så var Andreas från Villabodal den som framstod som klart proffsigast och minst som en ”dörrförsäljare”. Då många andra företag ger en offert på stående fot utifrån hur många meter som skall dräneras så valde Villabodal att ta foton på huset och omgivningarna för att sedan återkomma efter några dagar med en offert utifrån, ett som det verkar, väl genomtänkt förslag. De ger dessutom en totalentreprenad vilket inte ger några löpande kostnader om de som gräver stöter på problem eller måste ändra planerna under arbetsgången. Detta kändes väldigt tryggt och omhändertagande. Killarna som var hemma hos oss och genomförde dräneringen var dessutom väldigt trevliga och hjälpsamma trots att undertecknad var väldigt nyfiken, intresserad och frågvis. GrävKalle var dessutom otroligt skicklig med sin grävmaskin. Vår fastighet bjöd på utmaningar vad gällde både utrymme och lutning, men det var inga som helst problem. Känslan genom hela genomförandet var dessutom att vi fick litet mer än vad som var lovat och att ingenting var omöjligt. Kalle och Daniel lyssnade på våra önskemål och anpassade sitt arbete därefter när det var möjligt.

Anna P.

för 4 månader sedan

Ja, vad ska en säga? Erik (”Grävis”) är fantastisk! Vi blev sålda efter första mötet med honom och Andreas och nu är vi väldigt glada att vi valde Villabodal och inga andra skojare i stan. De gav absolut det mest genuina intrycket av de företag vi träffade. Dessutom plockar de russinen ur kakan när det gäller material och det var viktigt för oss. Nu fick vi både bästa materialet och bäst arbete utfört. Så häftigt att se ett proffs som Erik i jobbet. Å med sin kompanjon Johan kan inte resultatet bli något annat än perfektion. Vi kände full tillit till teamet och att de gjorde sitt bästa för att det skulle bli så bra som möjligt! Proffsigt men personligt bemötande och utförande genom hela processen. Skulle utan tvekan rekommendera Villabodal med Andreas i spetsen till alla som behöver dränera sitt hus. Tråkigt att det är 50 år till nästa gång! ;)

Karta och andra adresser

Vattugatan 2, 784 33 Borlänge

Villabodal AB har verksamhet på Vattugatan 2, Borlänge. 

Villabodal AB gick med vinst (2020)

Villabodal AB gick med vinst, 1 701 000 kr. Villabodal AB ökade sin omsättning med 19,93% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Villabodal AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av markentreprenader, byggande av fastigheter, försäljning av material härtill, uthyrning av personal inom ovan nämnda områden, äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Villabodal AB

Organisationsnummer:

559166-7539

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Andreas Johansson

Bolaget registrerat:

2018-08-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-003 71 76