Hitta.se
Villabodal AB - Mark- & Anläggningsentreprenader
Villabodal AB

Villabodal AB

i Falun

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559166-7539

Om Villabodal AB

Villabodal AB är idag Dalarnas mest rekommenderade bolag i sin bransch!

Marknadsledande Villabodal AB är en teknisk konsultverksamhet inom fuktskyddsentreprenader, dränering, trädgårdsarkitektur & marksten. Företagets källarhusentreprenad med ny teknik inom isolering och dränering har blivit en stor succé över hela Dalarna.

Officiell samarbetspartner med Sundolitt AB och S:t Eriks marksten. Tilldelad utmärkelsen UC Nordiskt tillväxtbolag och länets företagare innebär att Villabodal idag kan stoltsera sig med att vara ett av de högst rekommenderade bolagen inom sin bransch i Sverige.


Villabodal AB har 4.9 i betyg!

Villabodal AB har betygsatts av 60 personer varav 59 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.9 /5

60 betyg. 59 kommentarer

Thomas S.

för en vecka sedan

När det måste bli bra - då ska du anlita Villabodal! Vi fick väldig snabb svar från Villabodal fuktteckniker Andreas efter att vi hade vattenintrång i källaren. I samband med ett gratis hembesök fick vi utförlig rådgivning och information om dräneringen, alla frågor blev besvarade. Företaget var egentligen fullbokat inför sommaren ändå kunde de klämma in oss så att allt var klar innan släkten kom på besök för ett stort familjefest. Grävarna jobbar med otrolig precision och noggrannhet. Vi har en ganska trång situation runt huset men de klarade även att spara alla strukturen som vi bad de att skydda (förstubron kunde stå kvar - de grävde under). Själva dränering installerades väldigt proffsigt och ser extremt trygg ut. Jag är helt övertygad om att våran vattenproblem är löst en för alla gånger nu. När dräneringen var klar så såg allt prydligt och fint ut igen. Det märks att grävarna älskar sina jobb! Sammafattad fick vi toppservice av högsta kvalité av fina människor - kan bara varmt rekommendera Villabodal. När man måste vara helt på säkra sidan att det ska bli bra då ska man anlita de!

Maud B.

för en månad sedan

Jättenöjda med Andreas och alla medarbetare på Villabodal. Seriösa, kunniga och pålitliga. Vi har två gamla hus från 1700- och 1800-talet med 1 meter mellan husen och de löste detta galant. Rekommenderas varmt.

Karl-Ludwig S.

för en månad sedan

Bra kommunikation. Arbetet tog ungefär den uppskattade tiden. om ändringar eller tillkommande saker hände så löstes det på plats och var mycket hjälpsamt. Lyhörda och tillmötesgående. Toppbetyg!

Stig R.

för en månad sedan

Högsta betyg på engagemang och lösningsorientering. Dränerade om och isolerade ett 60-talshus och har bara goda erfarenheter av utfört arbete. Stort plus för att man bemödade sig om att inte ta bort mer omgivande vegetation än vad som behövdes trots att det blev lite mer omständligt. Lätt att föra kreativa resonemang med. Kan varmt rekommendera!

Linus S.

för 2 månader sedan

Vi har precis fått vårt hus dränerat och allt från Försäljning till klart arbete har gått super smidigt. Eftersom vi i vår familj jobbar sent så har vi i stort sett inte sett grävarna men varje kväll har vi ändå fått ett sms eller ett samtal där dom gått igenom dagen som varit och förklarat vad dom gjort osv. VI är supernöjda med Villabodal. Stort tack till er! /Linus & Emma

Nathalie W.

för 3 månader sedan

Vi har nu haft ett års koll på dräneringen och värdena var superbra. Vi är väldigt nöjda med villabodals jobb och bemötande. Även kontakten under och efter har varit super. Andreas som vi varit i kontakt med har svarat snabbt och på alla våra frågor och funderingar. Tack för denna gången och vi kommer definitivt återkomma till er i fler ärenden. Mvh

Tommy H.

för 3 månader sedan

Anton som fixade vår garageuppfart till ett perfekt resultat Nu blir det resten till våren med hjälp av villabodal och Anton.

Karl R.

för 4 månader sedan

Gått ca 1 år sedan dräneringen på mitt hus i Furudal , och källaren är helt torr. Och tack vare isoleringen går det nu lätt att värma upp också. 👍🏻👍🏻👍🏻

Christian Å.

för 4 månader sedan

Härlig gäng från grävtram till försäljare. Man kan tro att alla gnällspikar blir nedgrävda i något hål eller så lämnas helt enkelt inget kvar att gnälla på. Otroligt mycket hinder i form av kablar, rör, ledningar, buskar, träd och hundratals grejer med bråte på grannens sida som blev i vägen. Förutom då en halv miljard stenplattor och diverse runt mitt hus. Inga problem, som en dans på rosor och inga krusiduller. Grymt jobbat av "arkeologerna" och Andreas. Känner mig också trygg i att det blev gjort på bästa möjliga sätt.

Marcus B.

för 4 månader sedan

Rekommenderar absolut Villabodal. Trevligt och kunnigt bemötande från första kontakten och genom projektet. Killarna som grävde åt oss var riktigt skickliga och var måna om våra önskemål. Vi anlitar också Villabodal för finåterställningen, vilken ännu inte är gjord, men räknar med ett mycket väl utfört jobb även där!

Karta och andra adresser

Sturegatan 34, 791 62 Falun

Villabodal AB har verksamhet på Sturegatan 34, Falun. 

Villabodal AB gick med vinst (2022)

Villabodal AB gick med vinst, 1 696 000 kr. Villabodal AB ökade sin omsättning med 106,95% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Villabodal AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av markentreprenader, byggande av fastigheter, försäljning av material härtill, uthyrning av personal inom ovan nämnda områden, äga och förvalta aktier och andelar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Villabodal AB

Organisationsnummer:

559166-7539

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Kristina Johansson

Bolaget registrerat:

2018-08-07

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

71121 - Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 072-003 71 76

Mobilformat för 072-196 88 46