Skapa en webbsida

Skapa en webbsida snabbt

&

Skapa en webbsida enkelt

Nu kan du snabbt, enkelt och problemfritt skapa en egen webbsida utan att anlita dyra konsulter. Även webbhotell och hosting ingår.

Kom igång

395 kr/mån exkl. moms,
med 12 månaders bindningstid

Skapa en webbsidaSkapa en webbsida

Gör din verksamhet
synlig online

Prisvärt

Priset för en webbsida är 395 kr/mån exkl. moms för en prenumeration med 12 månaders bindningstid och 30-dagars uppsägningstid.

Prisvärt

Leveranstid

Du väljer själv startdatum när webbsidan blir synlig och hinner enkelt få den färdig med vårt användarvänliga verktyg.

Leveranstid

SEO-optimerat

Med en webbsida som är anpassad för SEO blir du synlig för kunder som söker dina tjänster.

SEO-optimerat
Starta en webbsida

395 kr/mån exkl. moms,
med 12 månaders bindningstid

Så enkelt

Så enkelt att vem som helst kan skapa

 • Responsiv

  Responsiv

  För mobil och dator

 • Prisvärt

  Prisvärt

  Webbhotell inkluderat i priset

 • Stilren

  Stilren

  Modern och tydlig design

 • Frihet

  Frihet

  Obegränsat antal ändringar

 • Synlighet

  Synlighet

  SEO-anpassad webbsida

Starta en webbsida

395 kr/mån exkl. moms,
med 12 månaders bindningstid

Vi hjälper dig
komma igång!

Kontakta oss för att starta din webbsida! Vi erbjuder även att sätta upp din webbsida åt dig om du behöver för endast 1995 SEK.

Vanliga frågor

Hittar du inte det du behöver?

Kontakta oss
Hemsidan blir tillgänglig för dig att hantera så fort beställningen registrerats. När du laddat upp bild och text samt sparat dina designval är det dags att publicera. Med ett enkelt klick gör du då webbplatsen synlig för dina besökare direkt.
Du kan lätt göra uppdateringar av webbplatsen. Detta görs i samma enkla verktyg som du använder för att skapa den och det finns ingen begränsning i hur ofta du kan uppdatera din hemsida.
Webbplatsen byggs upp med hjälp av enkla moduler som du själv väljer hur du vill att de ska användas och hur de ska kombineras. Genom att välja ett tema och justera generella inställningar som typsnitt, färger och stil på knappar får du en stilren bas. Med text och bild som representerar företagets verksamhet skapar du sedan en unik hemsida som speglar vilka ni är.
Innan sidan publiceras väljer du ditt domännamn. Standardadressen för webbplatsen är "företagsnamn.hitta.se", men detta kan uppdateras i webbplatsbyggaren.
Webbplatsen är framtagen utifrån rådande rekommendationer för att säkerställa SEO standard för sökmotoroptimering. För att uppnå bästa resultat är en förutsättning att du själv laddar upp relevant information till webbplatsen och använder tillgängliga funktioner.
Hemsidan från Hitta.se kräver ingen teknisk kunskap. Genom ett lättanvänt gränssnitt kan du designa din webbplats på under en timme. Har du ingen egen domän (webbadress) kan du skapa en i verktyget.
Nej, det ingår i köpet! Med hemsidan från Hitta är allt inkluderat för att du snabbt och enkelt ska komma igång och bli synlig mot dina kunder.