Lantbruk med odling och djuruppfödning. Butik med styckning, tillverkning, servering och försäljning av kött och charkuterier.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 333 | 6 750 | 6 488 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 655 | 628 | 616 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 796 | 921 | 614 |
Årets resultat (tkr) | 525 | 708 | 358 |
Summa tillgångar (tkr) | 8 092 | 7 500 | 6 630 |
Antal anställda | 5 | 9 | 5 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 333 | 6 750 | 6 488 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 655 | 628 | 616 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 796 | 921 | 614 |
Årets resultat (tkr) | 525 | 708 | 358 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 390 | 4 646 | 4 261 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 702 | 2 854 | 2 369 |
Tillgångar (tkr) | 8 092 | 7 500 | 6 630 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 473 | 1 949 | 1 240 |
Obeskattade reserver (tkr) | 665 | 529 | 419 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 320 | 967 | 471 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 4 634 | 4 056 | 4 500 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 8 092 | 7 500 | 6 630 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 200 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 9 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 267 | 750 | 1 298 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.3% | 9.3% | 9.5% |
Soliditet | 36.5% | 31.1% | 23.3% |
Kassalikviditet | 24.7% | 35.3% | 23.4% |
Lindegrens i Sinarp AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Lantbruk med odling och djuruppfödning. Butik med styckning, tillverkning, servering och försäljning av kött och charkuterier.