Bolaget skall utveckla, befintliga och skapa nya koncept och verksamheter, inom hotell- och restaurangverksamhet, även såsom idka därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | -175 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 446 | 1 039 | -34 520 |
Årets resultat (tkr) | 317 | -317 | -34 520 |
Summa tillgångar (tkr) | 40 940 | 31 212 | 41 421 |
Antal anställda |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | |||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -13 | -175 | -16 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 446 | 1 039 | -34 520 |
Årets resultat (tkr) | 317 | -317 | -34 520 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 600 | 600 | 600 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 40 340 | 30 612 | 40 821 |
Tillgångar (tkr) | 40 940 | 31 212 | 41 421 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 699 | 2 382 | 1 342 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 38 229 | 28 658 | 40 067 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 12 | 172 | 12 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 40 940 | 31 212 | 41 421 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 6.6% | 7.6% | 3.2% |
Kassalikviditet | 336166.7% | 17797.7% | 340175.0% |
Nobis International AB ingår i en koncern med 28 bolag. Moderbolag är Nobis Collection AB och koncernmoderbolag är Nobis AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-06.
Bolaget skall utveckla, befintliga och skapa nya koncept och verksamheter, inom hotell- och restaurangverksamhet, även såsom idka därmed förenlig verksamhet.