Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, catering och festvåningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 51 304 | 43 152 | 22 250 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 465 | 10 208 | 848 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 445 | 10 189 | 836 |
Årets resultat (tkr) | 1 816 | 10 189 | -25 |
Summa tillgångar (tkr) | 34 377 | 20 862 | 7 695 |
Antal anställda | 34 | 26 | 25 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 51 304 | 43 152 | 22 250 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 6 465 | 10 208 | 848 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 6 445 | 10 189 | 836 |
Årets resultat (tkr) | 1 816 | 10 189 | -25 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 918 | 2 066 | 5 487 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 30 459 | 18 795 | 2 209 |
Tillgångar (tkr) | 34 377 | 20 862 | 7 695 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 12 756 | 10 941 | 751 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 21 620 | 9 921 | 6 944 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 34 377 | 20 862 | 7 695 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 34 | 26 | 25 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 509 | 1 660 | 890 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 12.6% | 23.7% | 3.8% |
Soliditet | 37.1% | 52.4% | 9.8% |
Kassalikviditet | 137.1% | 183.1% | 25.4% |
Restaurang Godt på Djurgården AB ingår i en koncern med 23 bolag. Koncernmoderbolag är Brasseriegruppen Bg AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Bolaget ska bedriva restaurangverksamhet, catering och festvåningsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.