facebook_pixel
Hitta.se

Huvudkontor

Förvaltning/Bostadsuthyrning

Om Älvsbyns Fastigheter AB

Du är varmt välkommen till oss på Älvsbyns Fastigheter. Vi erbjuder dig som hyresgäst hos oss ett brett utbud av tjänster oavsett du söker efter en hyreslägenhet eller en lokal för ditt företag. Låt din nästa adressändring gå till en av våra lägenheter

Älvsbyns Fastigheter är ett kommunalt bostadsbolag med fokus på kundservice, kompetens och flexibilitet, vi ser dina behov, oavsett vilka de är. Vi äger och förvaltar hyreslägenheter, lokaler och ansvarar för samhällsnära tjänster i kommunen. Vi sköter också om driften av kommunens lokaler, parker och fritidsanläggningar.

Vad tycker du om Älvsbyns Fastigheter AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Betonggatan 6, 942 36 Älvsbyn

Älvsbyns Fastigheter AB har verksamhet på Betonggatan 6, Älvsbyn. 

Älvsbyns Fastigheter AB gick med vinst (2020)

Älvsbyns Fastigheter AB gick med vinst, 10 668 000 kr. Älvsbyns Fastigheter AB ökade sin omsättning med 6,96% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 29 anställda, snittlönen har minskat 0,02%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Älvsbyns Fastigheter AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Älvsbyns kommun förvärva, avyttra, äga, bebygga och förvalta fastigheter eller tomträtter med bostäder, affärslägenheter och därtill hörande kollektiva anordningar. Därutöver ska bolaget svara för driften och underhållet av kommunens fastighetsbestånd, park- och fritidsanläggningar samt kommunens skogsförvaltning. Bolaget har till ändamål att främja bolagsförsörjningen i kommunen samt genom nyttjande av gemensamma resurser inom en organisation skapa bättre förutsättningar att driva och förvalta fastightsbeståndet inklusive park- och fritidsanläggningningar på ett kostnadseffektivt sätt.

Verksamheten ingår i:

Älvsbyns Fastigheter AB

Organisationsnummer:

556529-5002

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Älvsbyns Kommunföretag AB

VD:

Maria Anneli Vinsa

Bolaget registrerat:

1996-05-06

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68201 - Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0929-723 40

Telefonformat för 0929-124 54