Om hitta.se

hitta.se hjälper dig att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser.

På hitta.se finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen.

Vi uppdaterar våra namn-, telefon-, adress- och branschuppgifter varje dygn, och du kan som användare när som helst ändra dina uppgifter själv. Allt för att vår information ska vara så relevant som möjligt.

hitta.se grundades i juni 2004 och är etablerad som en av Sveriges absolut största sajter med en räckvidd på över 3 miljoner individer/vecka enligt Ocast. 2010 utsågs hitta.se till Sveriges 8:e starkaste varumärke. Apica uppmätte hitta.se till Sveriges snabbaste söksajt 2014 och Internetworld utsåg hitta.se till Sveriges bästa söksajt 2014.


Leverantörer och Rättigheter

Abonnentuppgifter såsom namn och adresser, kopplat till telefonnummer levereras av Bisnode Sverige AB som hämtas med stöd av LEK (Lagen om elektronisk kommunikation) från Sveriges teleoperatörer.

Satellit- och flygfotografier samt kartor och kartkoordinater levereras av Lantmäteriet, Metria AB, CNES (SPOT®) eller respektive kommun.

Viss kartdata från OpenStreetMap (© OpenStreetMap contributors)

Tomtom levererar underlag för vägbeskrivningar.

Bisnode Kredit AB, fd Business Check i Sverige AB, levererar dagsaktuella underlag gällande kredit- och folkbokföringsinformation för säkra och trygga kreditbedömningar.

Öppettider.nu levererar öppettider för butiker och företag.

Respektive leverantör har rättigheterna och materialet får inte kopieras, distribueras eller tillgängliggöras för annan utan rättighetshavarens medgivande. Informationen får inte heller användas för förvärvsmässig direktmarknadsföring eller annan obeställd marknadsföring.


Copyright © 2017 Hittapunktse AB

Denna webbplats tillhandahålls av Hittapunktse AB. Utgivningsbevis har utfärdats av Radio- och TV-verket enligt den s.k. databasregeln vilket innebär att webbplatsen omfattas av grundlagsskyddet i Yttrandefrihetsgrundlagen. Ansvarig utgivare är Alexander Hannerland.

Om inget annat anges innehar Hittapunktse AB rättigheterna till allt material på denna webbplats. Materialet får inte kopieras, distribueras, tillgängliggöras för annan eller i något kommersiellt syfte användas på annat sätt utan att Hittapunktse AB:s eller vederbörande rättighetshavare lämnat sitt uttryckliga medgivande till detta.

Hittapunktse AB ansvarar inte och har inga förpliktelser för material eller tillgång till material på annan webbplats med länk till eller från denna webbplats.