facebook_pixelMagnivägen 5 Örebro Län, Fellingsbro - hitta.se
Hitta.se

Magnivägen 5

732 71 Fellingsbro, Lindesberg Örebro Län

Adress i Fellingsbro i Fellingsbro i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Magnivägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1962

På adressen finns en villa byggd 1962. Huset är 152 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Fellingsbro.

Bolån i Fellingsbro - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Fellingsbro. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Fellingsbro

Tomten är ca 1369 kvadratmeter

Tomten, ÄNGEBY 15:12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÄNGEBY 15:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Fellingsbro

Människorna i Fellingsbro

Människorna i Fellingsbro

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Fellingsbro bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 326 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 818 461 kronor i lån.

-7%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Magnivägen 5 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,7% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 72% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+72%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 351 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Slangbellan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (999 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (76 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Fellingsbro

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 04:41

Kollision mellan lastbil och personbil.

På E18 i höjd med Arboga kör en lastbil in i en personbil bakifrån. Ingen person ska ha blivit skadad i samband med olyckan, men personbilen kan behöva bärgas från platsen.  Ett av körfälten i riktning mot Örebro är just nu blockerat under pågående räddningsarbete.

Brand

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 11:33

Det brinner på en fabrik i Frövi

SOS-alarm meddelar att det brinner på en fabrik i Frövi. I nuläget är det oklart vad som brinner och om det är inomhus eller utomhus.  Det finns inte heller någon information om någon har blivit skadad. Polisen är på väg till platsen. UPPDATERING kl. 11.31 Branden är släckt och polisen kommer inte att åka fram till platsen. Enligt räddningstjänsten har det börjat brinna i en maskin och fettet i maskinen har brunnit. Det var inte någon person som kom till skada i samband med branden.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat onsdagen den 10 februari kl 09:31

En olycka har skett på en arbetsplats i Glanshammar

SOS-alarm meddelar att en man har skadat handen i samband med arbete vid en maskin av något slag. Polisen är på plats för att undersöka vad som har hänt. Det är i nuläget oklart om mannen behöver åka med ambulans med anledning av olyckan. UPPDATERING kl. 10.21 Mannen, som är i 55-årsåldern, har åkt med ambulans till sjukhus med en skadad hand och smärta i ryggen. Polisen kommer att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeFellingsbro

Brott jämfört med riket