facebook_pixelVannebodagatan 8 Örebro län, Frövi - hitta.se

Vannebodagatan 8

718 30 Frövi, Lindesberg Örebro län

Ett flerfamiljshus byggt 1964

Fastigheten på Vannebodagatan 8 är ett flerfamiljshus byggt 1964.

Bolån i Frövi - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Frövi. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Frövi

Boendemiljön i Frövi

Boendemiljön i Frövi

I området kring Vannebodagatan 8 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (36%).

Wikipediafoton från närområdet

Frövi
Vanneboda
Näsby landskommun, Västmanland
Näsby kyrka, Västmanland

Människorna i Frövi

Människorna i Frövi

Pensionerade singlar med medelinkomster i små- och medelstora städer

I Frövi bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 69 år, vilket är högre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (46%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 4% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 8% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 825 kr, vilket är 31% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 108 254 kronor i lån.

-31%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Vannebodagatan 8 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 41% fler röster än riksgenomsnittet.

S+41%

Bilägande

Man kör gärna Hyundai och Volvo i området.

Hyundai
Volvo

Bostadsmarknaden i Frövi

Just nu finns 9 objekt till salu i Frövi

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

264 meter från adressen ligger Skogsdungens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Näsbyhallen på Centralvägen 25.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (437 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (357 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Frövi

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 07:40

En singelolycka bil i diket

En bil har voltat på LV815 vid Kägleborg och en person i bilen. Oklart om det är några personskador. Ambulans och räddningstjänst till platsen. Vid kontroll så visade det sig att föraren var alkoholpåverkad.

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:52

Singelolycka en person misstänks för rattfylleri

En person har kört av vägen och polispatrull på plats utför ett alkoholtest på platsen. Personen blåser positivt och misstänks för rattfylleri.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 12:31

Frontalkrock mellan lastbil och personbil på Rv50 norr om södra infarten till Lindesberg.

Skadeläget för de inblandade är oklart. Polis har just anlänt till olycksplatsen. UPPDATERING KL 12:24 Enligt polispatrullen på plats har ingen av de inblandade skadats i samband med olyckan. Det är f.n. totalstopp för trafik förbi olycksplatsen. NY UPPDATERING KL 13:15. Trafiken flyter nu på som normalt förbi olycksplatsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeFrövi

Brott jämfört med riket