facebook_pixelSläggvägen 17 Örebro Län, Hällefors - hitta.se
Hitta.se

Släggvägen 17

712 31 Hällefors, Hällefors Örebro Län

Adress i Hällefors i Hällefors i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Släggvägen 17.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 93 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hällefors.

Värderingen är 6 666 kr/m²

Villan på Släggvägen 17 värderas till ca 620 000 kr (6 666 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

620 000 kr

Bolån i Hällefors - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hällefors. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Hällefors

Tomten är ca 817 kvadratmeter

Tomten, GYLTBO 5:4, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten GYLTBO 5:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hällefors

Människorna i Hällefors

Människorna i Hällefors

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Hällefors bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är lägre än medelåldern i Hällefors kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (45%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 20% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 974 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 769 902 kronor i lån.

-4%

Här i Hällefors betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Släggvägen 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,05% (0,40)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

S+51%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Hällefors

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

693 meter från adressen ligger Förskolan Lilla Pyret.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Jouren på Kyllervägen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns Hällefors Folkets Hus i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (974 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Violen, ligger mindre än en minuts gångväg (80 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Sport- och Idrottshall, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hällefors

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 14 maj kl 07:32

Många samtal från framförallt Örebro under gårdagkvällen om högt spelande och störande bilar biltrafik. Återkommande.

04.16 Kräcklinge, Lekeberg. En person i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. I bilen påträffades gods som misstänks vara stulet. Ytterligare två mycket unga personer i bilen. SOL14 skrivs. (Orosanmälan unga personer socialtjänst) 22.19 (torsdag) Länsväg 205 vid Loka, Hällefors. Två personbilar kört på en älg. En person skadad men ute ur bilen. Förd till sjukhus.. Ytterligare en person förd till sjukhus, oklara skador, ej livshotande. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott. 03.06 Karlskoga. Inbrott restaurang. Ruta i entré krossad. Konstaterat inbrott. Växelkassa mm tillgripet. 00.00 (Midnatt) Storå, Lindesberg. En person omhändertagen för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 05:41

Misstänkt drograttfylleri i Filipstad.

En polispatrull stoppade och kontrollerade en personbil i Filipstad på onsdagseftermiddagen. Det visade sig att mannen som kört bilen visade tecken på att vara drogpåvekad varför han medtogs för provtagning och förhör. Mannen som är i 25-årsåldern är nu misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk. Provsvaren kommer att visa om han gjort sig skyldig till brott eller inte.

Inbrott

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 09:28

Det har varit inbrott på en restauran i centrum

Polisen får samtal om att några personer har brutit sig in på en restaurang i centrum. Därefter har personerna lämnat platsen. Polisen har varit på plats och en ruta i entre´dörren är krossad. Det är i nuläget oklart om något har blivit stulet men polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott och därefter får ägaren kontrollera om något är stulet. Polisen har sökt efter spår efter de som har gjort brottet men i nuläget finns det ingen misstänkt i detta ärende.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
74%
SverigeHällefors

Brott jämfört med riket