facebook_pixelÖstra Storgatan 19A Örebro Län, Hallsberg - hitta.se
Hitta.se

Östra Storgatan 19A

694 31 Hallsberg, Hallsberg Örebro Län

Adress i Hallsberg i Hallsberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Östra storgatan 19A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Östra Storgatan 19A är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Hallsberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallsberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Hallsberg

Boendemiljön i Hallsberg

Boendemiljön i Hallsberg

I området kring Östra storgatan 19 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (49%).

Wikipediafoton från närområdet

Hallsberg
Västernärkes domsagas tingslag
Hallsbergs landskommun
Hallsbergs köping

Människorna i Hallsberg

Människorna i Hallsberg

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Hallsberg bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 60 år, vilket är högre än medelåldern i Hallsbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 20% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 11% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 47%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 624 kr, vilket är 24% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 485 430 kronor i lån.

-24%

Skatteläget i Hallsberg

För de som är folkbokförda på Östra storgatan 19A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,55% (-0,10)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 29% fler röster än riksgenomsnittet.

S+29%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 16 objekt till salu i Hallsberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

747 meter från adressen ligger Stocksäter- Skolan Förskola Fritidshem.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop City Hallsberg på Trädgårdsgatan 6.

Lockas man av restaurangbesök finns Folkets Hus Mellansvenska Regionen och Pizzeria Milano i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (461 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (520 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Alléhallen, åtta minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, anträffat stulet

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 08:32

En polispatrull möter ett efterlyst fordon i Hallsberg

En polispatrull möter ett fordon som har anmälts stulet hos en bilhandlare i Örebro under dagen. 2 personer har bett att få provköra bilen. Han har dock inte återkommit efter provturen så bilen är anmäld som olovligt brukande och efterlyst. Föraren av bilen väljer att gasa och köra iväg. Bilen anträffades övergiven efter en kort stund. En hundpatrull till platsen och följer ett spår från den flyende förarenb. Troligen så var det 2 personer i bilen. UPPDATERING 20.44 Hundpatrull har följt spår och en man har gripits. Det är samma man som provkörde bilen i Örebro på eftermiddagen.

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 10 april kl 08:38

En trafikolycka har inträffat på riksväg 50 sydväst om Hallsberg.

Det är två personbilar och en lastbil som är inblandade i olyckan och med anledning av händelsen har det blivit stora problem med trafiken i området. Det ska också ha varit väldigt halt på vägsträckan. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med olyckan. Strax efter klockan 10.00 hade en bil blivit bärgad och arbetet med att bärga den andra hade precis påbörjats. Även lastbilen ska bärgas från platsen. Polisen lämnade platsen vid 10.30 och då var vägen fortsatt avstängd. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 31 mars kl 12:02

En person i sjuttioårsåldern har omhändertagits misstänkt för rattfylleri i centrala Hallsberg.

Personen kommer att genomgå en kroppsbesikting i syfte att utröna om denne är påverkad av alkohol.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeHallsberg

Brott jämfört med riket