facebook_pixelEkeberga 157 Örebro Län, Hallsberg - hitta.se

Ekeberga 157

694 92 Hallsberg, Hallsberg Örebro Län

Adress i Hallsberg i Hallsberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Ekeberga 157.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 142 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Hallsberg.

Bolån i Hallsberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallsberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Hallsberg

Tomten är ca 12671 kvadratmeter

Tomten, HALLSBERGS-EKEBERGA 1:12, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HALLSBERGS-EKEBERGA 1:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hallsberg

Människorna i Hallsberg

Människorna i Hallsberg

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Hallsberg bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Hallsbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (26%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 36% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 744 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 134 370 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Hallsberg

För de som är folkbokförda på Ekeberga 157 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,55% (-0,10)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 29% fler röster än riksgenomsnittet.

S+29%

Bilägande

Man kör gärna Opel och Fiat i området.

Opel
Fiat

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 6 objekt till salu i Hallsberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

3 588 meter från adressen ligger Lillheden förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (863 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (229 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 06:40

Villainbrott i Kumla under torsdagen

Boende i en villa i Kumlaby anmäler 18.07 att man har haft inbrott i villan under dagen. Man lämnade hemmet strax efter 07.00 och man kom hem nu och upptäcker inbrottet. Rutan i en altandörr har krossats. Tillgripet gods är oklart men vid en första anblick så saknar man bland annat guldsmycken. Förundersökningsledare har beslutat att en brottsplatsundersökning skall genomföras.

Brand

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 12:37

Brand i garage

23.41 kallas räddningstjänst och polis till en plats öster om Hallsberg i anledning av att en brand har utbrutit i ett garage. Patrull på plats rapporterar in att garaget är helt övertänt och initialt så tror man att det kan ha börjat i ett batteri.

Trafikolycka, singel

Rapporterat måndagen den 23 november kl 06:54

En personbil har körts av vägen strax öster om Dollar Store i Hallsberg.

Enligt initiala uppgifter är det tre personer inblandade. Skadeläget är oklart. Räddningstjänst, ambulans och polis är på väg till platsen. UPPDATERING KL 19:30. Förare är en man i 20-årsåldern och passagerare är två kvinnor också de i 20-årsåldern. En av passagerarna är avförd med ambulans för vidare kontroll. Ingen av de inblandade har fått några allvarliga skador i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeHallsberg

Brott jämfört med riket