facebook_pixelLertagsgatan 1 Örebro Län, Hallsberg - hitta.se
Hitta.se

Lertagsgatan 1

694 34 Hallsberg, Hallsberg Örebro Län

Bolån i Hallsberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hallsberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Hallsberg

Boendemiljön i Hallsberg

Människorna i Hallsberg

Människorna i Hallsberg

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Hallsberg bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Hallsbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (27%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 895 kr, vilket är 41% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 452 655 kronor i lån.

-41%

Skatteläget i Hallsberg

För de som är folkbokförda på Lertagsgatan 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,55% (-0,10)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,342% (0,17)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 51,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 82% fler röster än riksgenomsnittet.

S+82%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Kårstahult

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

134 meter från adressen ligger Förskolan Hammaren.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Hardemovägen 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Milano och Folkets Hus Mellansvenska Regionen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (359 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Spontanparken, ligger mindre än en minuts gångväg (68 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic Alléhallen, 14 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hallsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Olaga intrång

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 07:24

Två personer är misstänkta för bland annat olaga intrång på ett hotell

Polisen får larm om att några personer har slagit sönder en ruta och tagit sig in i hotellet. Polisen har varit på plats och de har träffat på två personer, en man och en kvinna i 25-30årsåldern. De båda är misstänkta för olaga intrång, skadegörelse, häleri och ringa narkotikabrott genom att en av dem hade en mindre mängd misstänkt narkotika på sig. De är inte frihetsberövade.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 08:39

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Egna Hemsomådet

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Egna Hem. Vid kontroll av föraren, en man i 40-årsldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri. Man hittade dessutom en mindre mängd misstänkt narkotika i samband med kontrollen och detta togs i beslag. Mannen är därför även misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav av misstänkt narkotika.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 09:11

Inbrott i affär

Ett inbrott har inträffat i en affär i Hallsberg. Ingång via taket samt därefter en vägg. Polis är i skrivande stund på plats. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeHallsberg

Brott jämfört med riket