facebook_pixelKlockarbacken 6 Örebro Län, Kumla - hitta.se
Hitta.se

Klockarbacken 6

692 38 Kumla, Kumla Örebro Län

Adress i Kumla i Kumla i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Klockarbacken 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1972

Fastigheten på Klockarbacken 6 är ett flerfamiljshus byggt 1972.

Bolån i Kumla - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Kumla. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Kumla

Boendemiljön i Kumla

Boendemiljön i Kumla

I området kring Klockarbacken 6 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1970- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (34%).

Wikipediafoton från närområdet

Kumla stad
Kumla
Viaskogen
Kumla landskommun, Närke

Människorna i Kumla

Människorna i Kumla

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Kumla bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Kumlas kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 4% som högutbildade. 45% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 14% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 943 kr, vilket är 34% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 884 558 kronor i lån.

-34%

Skatteläget i Kumla

För de som är folkbokförda på Klockarbacken 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,60% (-0,05)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

33,392% (0,22)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 38,3% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 83 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Smedstorp

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av klockarbacken. Snitthyran är 11 100 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

196 meter från adressen ligger Norrgårdens förskola.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Nära Profilen på Skolvägen 12.

Lockas man av restaurangbesök finns La Gondola Pizza Pasta & Sallad i Kumla och Sveas Café i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (945 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (139 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kumla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 08:55

En person är misstänkt för stöld av elcykel i centrum

En polispatrull stoppar och kontrollerar en cyklist i centrum. Man fattar misstanke om att cykeln är stulen och cyklisten, en man i 40-årsåldern, visar också tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Cykeln tas i beslag för att säkerställa målsägandens rätt och mannen får åka med för provtagning. Mannen är i nuläget misstänkt för stöld alternativt häleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 02:38

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra Via

En polispatrulls toppar och kontrollerar en personbil i Norra Via. Vid kontroll av föraren, en man i 35-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av narkotika. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri genom påverkan av narkotika.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 14 februari kl 09:47

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra Via

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Norra Via. Vid kontroll av föraren, en man i 20-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att han är påverkad av alkohol. Mannen får åka med patrullen för provtagning och resultatet på det provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeKumla

Brott jämfört med riket