facebook_pixelBättringsvägen 5A Örebro Län, Lindesberg - hitta.se
Hitta.se

Bättringsvägen 5A

711 35 Lindesberg, Lindesberg Örebro Län

Adress i Lindesberg i Lindesberg i Örebro Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bättringsvägen 5A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1963

Fastigheten på Bättringsvägen 5A är ett flerfamiljshus byggt 1963.

Bolån i Lindesberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Lindesberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Lindesberg

Boendemiljön i Lindesberg

Boendemiljön i Lindesberg

I området kring Bättringsvägen 5 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och 1980-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (44%).

Boendemiljön i Lindesberg

Två drönarbilder över Lindesberg

En drönare har flugit över Lindesberg och tagit två bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Lindesberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Lindesbergs lasarett
Lindesberg
Lindes och Ramsbergs bergslags tingslag
Lindesbergs stad

Människorna i Lindesberg

Människorna i Lindesberg

Unga singlar med lägre utbildning och låga inkomster i förortsområden till små- och medelstora städer

I Lindesberg bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Lindesbergs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 23% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 406 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 452 421 kronor i lån.

-40%

Här i Lindesberg betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bättringsvägen 5A gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,30% (0,65)

11,55% (0,27)

0,242% (0,00)

Summa

34,092% (0,92)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,1% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Lindesberg

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

183 meter från adressen ligger Stadsskogens förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Lidl på Bergsmansgatan 4.

Lockas man av restaurangbesök finns 37:an Café & Godisbutik i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (587 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (35 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lindesberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 09:09

Det har varit inbrott in en lokal i Bångbro

En polispatrull observerar att en ruta är krossad till en lokal i Bångbro. Man misstänker att en eller flera okända personer har varit inne i lokalen och man kommer att skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det är i nuläget oklart vad som har blivit stulet.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 06:31

En högljudd och våldsam man försöker att ta sig in i en lgh i centrala Nora

Polispatrull kallas still en adress i centrala Nora där en påverkad man försöker att slå sig in i en lägenhet. Mannen upptäcks av polispatrull som har kommit till platsen och han flyr iväg på cykel. Mannen kör omkull och det uppstår ett visst tumult när mannen grips misstänkt för misshandel och våld i nära relation. I samband med gripandet så anträffas droger som misstänks ha kastats av mannen. Mannen förd till polisarrest i Örebro och förhör kommer att hållas med personen som bor på adressen. Övriga utredningsåtgärder som ingår i utrdningen genoomförs. Åklagare kommer att kontaktas efter det att polis har hållit förhör med mannen.

Larm Överfall

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 09:53

En kvinna i tjugoårsåldern blev under kvällen överfallen i centrala Nora.

En man hoppade på kvinnan och knuffade omkull henne. Kvinnan skadades lindrigt vid överfallet men inte så illa att hon behövde sjukvård. Då allmänhet närmade sig valde gärningsmannen att ge sig iväg. Ett flertal patruller inklusive hund har sökt efter mannen men denne är i detta nu ännu inte gripen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
3%
SverigeLindesberg

Brott jämfört med riket