Hitta.se
Öresundskraft AB - Eldistribution, Värmeverk

Besök

Västra Sandgatan 4 Karta

Leveransadress

Box 642
251 06 Helsingborg

Om Öresundskraft AB

Vi jobbar med energi och kommunikation och är med och lägger grunden för framtidens hållbara och digitaliserade samhälle.


Öresundskraft AB har 4 i betyg!

Öresundskraft AB har betygsatts av en person.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4 /5

1 betyg. 0 kommentarer

Karta och andra adresser

Västra Sandgatan 4, 252 25 Helsingborg

Öresundskraft AB har verksamhet på Västra Sandgatan 4, Helsingborg. 

Öresundskraft AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Helsingborgskontoret är Öresundskraft AB i Helsingborg.

Öresundskraft AB gick med vinst (2021)

Öresundskraft AB gick med vinst, 155 006 000 kr. Öresundskraft AB minskade sin omsättning med -2,67% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 226 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Öresundskraft AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva inköp, produktion, distribution och handel av energi, service- och konsultverksamhet inom energiområdet, att tillhandahålla infrastruktur för datakommunkation samt förvalta aktier och andelar i företag inom energisektorn. Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att tillgodose kommuninvånarnas behov av energi och datakommunikation. I detta ingår att tillhandahålla en optimal energiförsörjning, samt infrastruktur för energi och datakommunikation. Tillhandahållandet ska ske utifrån ett strategiskt perspektiv på effektiv energi- och datadistribution som främjar en långsiktigt hållbar utveckling för Helsingborgs stad. Bolaget ska bedriva sin verksamhet enligt följande: - Elnätverksamhet samt överföring av naturgas får ske inom Helsingborgs stad och i geografisk närhet till staden i syfte att uppnå en ändamålsenlig verksamhet. - Elproduktion, elhandel, fjärrvärmeverksamhet samt handel med naturgas och därmed sammanhängande verksamhet, ska bedrivas på affärsmässig grund. - Bolagets övriga verksamhet ska bedrivas med iakttagande av den kommunala likställighetsprincipen samt med tillämpning av den kommunala självkostnadsprincipen. På den del av bolagets verksamhet som avser förvaltning av kommunal egendom, såsom upplåtelse och överlåtese av fast och lös egendom ska dock inte självkostnadsprincipen tillämpas.

Verksamheten ingår i:

Öresundskraft AB

Organisationsnummer:

556089-7851

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Helsingborgs Stads Förvaltning AB

VD:

Jan Anders Östlund

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

35130 - Distribution av elektricitet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-490 30 00