facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Östergötlands Län, Åtvidaberg - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

597 40 Åtvidaberg, Åtvidaberg Östergötlands Län

Adress i Åtvid i Åtvidaberg i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

En villa byggd 1941

På adressen finns en villa byggd 1941. Huset är 104 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Åtvid.

Värderingen är 19 519 kr/m²

Villan på Trädgårdsgatan 22 värderas till ca 2 030 000 kr (19 519 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 030 000 kr

Bolån i Åtvidaberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Åtvidaberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Åtvidaberg

Tomten är ca 1038 kvadratmeter

Tomten, PLANTSKOLAN 12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten PLANTSKOLAN 12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Åtvid

Människorna i Åtvid

Människorna i Åtvid

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Åtvid bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Åtvidabergs kommun (51år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 27% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 22% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 145 kr, vilket är 18% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 718 405 kronor i lån.

-18%

Skatteläget i Åtvidaberg

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,95% (0,30)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,892% (-0,28)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,2% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bostadsmarknaden i Åtvid

Just nu finns 7 objekt till salu i Söderleden

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Sandelius Konditori och Nya Golfrestaurangen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (613 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (395 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Åtvid

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 12 maj kl 03:26

Trafikolycka mellan polismotorcykel och lastbil.

14.29 SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka inträffat i korsningen Landerydsvägen - Nyckelgatan i stadsdelen Hackefors. Initiala uppgifter kom om att det är en polismotorcykel och en lastbil som krockat. En person ska vara drabbad, mc-föraren. 14.36 polisen är framme på olycksplatsen. Mc-föraren förs till sjukhus med ambulans. skadeläget är oklart. Föraren är inte polisanställd utan en servicetekniker som kört motorcykeln, som var inlämnad för service. 14.45 bärgare beställs till motorcykeln. 15.32 polisen är klar på olycksplatsen och vägen är fri. Föraren av lastbilen, en man i 40-årsåldern är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, bestående i att han misstänks för att inte ha iakttagit väjningsplikt trots att det kom ett fordon. Mc-föraren har inte gått att förhöra. Det kommer att ske senare när läget så medger.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 09:50

Trafikolycka i Sturefors.

09.25 SOS-larm till polisen om att en trafikolycka ska ha inträffat på länsväg 687 i Sturefors. 09.39 polisen är framme på olycksplatsen. 10.00 polisen är klar på platsen. Ingen person ska ha skadats och det finns ingen misstanke om brott. Bilen, som inte står trafikfarligt, får stå kvar på platsen och tas omhand av ägaren senare.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 8 maj kl 07:59

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 22:04 Polis larmades till en bostad utanför Åtvidaberg med anledning av ett bråk. En man hade misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och den misstänkte gärningsmannen greps. Den gripne, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för misshandel. Under lördagsmorgonen anhölls mannen, ärendet är åklagarlett. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnans skadeläge. 23:59 Polis larmades till Skäggetorp, Linköping, med anledning av ett personrån. Flera gärningspersoner hade rånat en man, som är i 25-årsåldern, på hans tillhörigheter. I samband med rånet ska mannen ha blivit utsatt för våld. Polisens presstjänst har inga uppgifter om mannens skadeläge. Flera polispatruller involverades i ärendet, bland annat hundpatrull, men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. En förundersökning gällande rån har inletts, det finns ingen misstänkt för brottet. Rånet ska ha inträffat i närheten av, eller vid, Nygårdsskolan. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i stadsdelen Skäggetorp under natten. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
63%
SverigeÅtvid

Brott jämfört med riket