facebook_pixelBrännevägen 1 Östergötlands Län, Ödeshög - hitta.se
Hitta.se

Brännevägen 1

599 33 Ödeshög, Ödeshög Östergötlands Län

Adress i Ödeshög i Ödeshög i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brännevägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 120 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ödeshög.

Bolån i Ödeshög - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ödeshög. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Ödeshög

Tomten är ca 798 kvadratmeter

Tomten, LÖJAN 9, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LÖJAN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Ödeshög bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Ödeshögs kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 928 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 893 309 kronor i lån.

-16%

Skatteläget i Ödeshög

För de som är folkbokförda på Brännevägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,60% (-0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,542% (-0,63)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 118% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+118%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Äldre Villaområde Ödeshög

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

337 meter från adressen ligger Förskola Smultronstället.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (947 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (303 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ödeshög

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 11 maj kl 10:55

Larm om en singelolycka på E4 söder om Ödeshög.

10:45 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på E4 söder om Ödeshög. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en singelolycka där en bilist kört in i mitträcket. Polis är på väg till platsen. 10:54 Polis på plats. 12:10 Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Bilen bärgades från platsen. Polisen misstänker inget brott.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 10 maj kl 05:13

Inbrott i en villa i de södra delarna av Ödeshög.

13:45 Polis fick samtal om ett inbrott i en villa i de södra delarna av Ödeshög. Någon, eller några, hade tagit sig in i bostaden och tillgripit gods. Vad som har stulits är i nuläget inte preciserat. En brottsplatsundersökning har genomförts. En anmälan gällande grov stöld genom inbrott kommer att upprättas. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 6 maj kl 02:38

Två långtradare i olycka på E4. Vägen avstängd.

12.50 Det kom larm om att två lastbilsekipage hade krockat på E4 södergående, precis efter trafikplats Mjölby västra. En lastbil hade blivit påkörd bakifrån. Det blev totalstopp i södergående riktning. 13.01 Polis på plats. Den påkörande chauffören var skadad. Han fördes till sjukhus med ambulans, vaken och talbar. I övrigt är skadeläget inte känt för polisens presstjänst. Den ena lastbilen hade tappat last som hamnat på vägbanan. Båda ekipagen behövde bärgas. Polisen påbörjade arbetet med att leda om trafiken, som gick längs länsväg 942, mellan trafikplats Mjölby västra, över Hogstad, fram till Väderstad. 13.48 De bilar som hamnat i kö mellan olycksplatsen och avfarten där trafiken började ledas om, fick fortsätta söderut. Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik för att utreda om brott låg bakom olyckan.  14.35 Polisen är fortfarande kvar på platsen för att dokumentera omständigheterna. 16.10 Polisen var kvar på platsen och det var fortfarande totalstopp på E4 söderut på aktuell sträcka. Patrullerna på plats rapporterar om kilometer långa köer i området. Även på anslutande riksväg 50 var det långa köer. Bärgare har påbörjat arbetet med att få bort långtradarna. Trafikverkets senaste prognos säger att trafiken kommer att påverkas fram till kl 20. 16.47 Vänster körfält var öppnat för trafik i södergående riktning på E4. 17.31 Ett par av fordonen (sammalagt två dragbilar och två släp var inblandade i olyckan) var bärgade och trafik kunde öppnas upp i båda körfälten så att köerna kunde minska. Runt 18.30 kommer sedan ett körfält återigen stängas av för trafik för att bärgare ska få med sig ytterligare fordon.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
79%
SverigeÖdeshög

Brott jämfört med riket