facebook_pixelBrännevägen 1 Östergötlands Län, Ödeshög - hitta.se
Hitta.se

Brännevägen 1

599 33 Ödeshög, Ödeshög Östergötlands Län

Adress i Ödeshög i Ödeshög i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Brännevägen 1.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 120 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Ödeshög.

Bolån i Ödeshög - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ödeshög. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ödeshög

Tomten är ca 798 kvadratmeter

Tomten, LÖJAN 9, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LÖJAN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Ödeshög bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Ödeshögs kommun (52år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (43%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 928 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 893 309 kronor i lån.

-16%

Skatteläget i Ödeshög

För de som är folkbokförda på Brännevägen 1 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,60% (-0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,542% (-0,63)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,4% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 118% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+118%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Ödeshög

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

337 meter från adressen ligger Förskola Smultronstället.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (947 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (303 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ödeshög

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 05:03

Larm om trafikolycka på E4 utanför Väderstad.

16:49 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på E4 utanför Väderstad. Enligt SOS-larmet skulle det röra sig om en singelolycka där en bilist var inblandad. Polis är på väg till platsen. 17:05 Polis på plats. 18:00 Polispatrullen har lämnat platsen. Bärgare och TMA-bil är på plats. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande några personskador i samband med händelsen. 18:41 Ingen person skadades fysiskt. Det finns inga misstankar om brott.

Uppdatering

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 11:57

Brand i fordon i Gränna. UPPDATERING

03.04 Polis larmades med anledning av en brand i ett fordon i Gränna. När polis kom till platsen anträffades en avliden person intill fordonet. Platsen har spärrats av och tekniker har beordrats till platsen. Polisen arbetar nu med att utreda vad som har hänt och har inlett en förundersökning gällande vållande till annans död. Polisen har utfört, och kommer att fortsätta utföra, dörrknackning i området. UPPDATERING: 11.45 Polisen har knackat dörr i området för att söka klarhet i händelsen och polisens kriminaltekniker är klara med sin undersökning på platsen. Det fordon som brunnit ägs av en kvinna hemmahörande i Västra Götaland. Polisen har sökt men inte nått kvinnan efter händelsen och kvinnans anhöriga är underrättade om omständigheterna. Det finns ingenting som hittills framkommit i polisens utredning som gör att misstanken om brott har stärkts.

Brand

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 07:39

Larm om brinnande lastbil med släp på E4 utanför Ödeshög.

19:16 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4 utanför Ödeshög med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil med släp brinna. Polis på väg till platsen. 19:56 Polispatrull på plats. 21:32 Ingen person ska ha skadats. Polisen misstänker inget brott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
79%
SverigeÖdeshög

Brott jämfört med riket