facebook_pixelHögmobergsgatan 11B Östergötlands Län, Ödeshög - hitta.se
Hitta.se

Högmobergsgatan 11B

599 31 Ödeshög, Ödeshög Östergötlands Län

Adress i Ödeshög i Ödeshög i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Högmobergsgatan 11B.

Hitta hit

Bolån i Ödeshög - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Ödeshög. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Ödeshög

Tomten är ca 5340 kvadratmeter

Tomten, STENBOCKEN 14, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STENBOCKEN 14 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Människorna i Ödeshög

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Ödeshög bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Ödeshögs kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (37%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 14% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 722 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 573 272 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Ödeshög

För de som är folkbokförda på Högmobergsgatan 11B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,60% (-0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,542% (-0,63)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,6% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 130% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+130%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 10 595 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 235 kr/m2 och går upp med 25.51 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

405 meter från adressen ligger Förskola Smultronstället.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (809 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca fem minuters gångväg (505 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ödeshög

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 12 januari kl 06:42

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Daniel Söderqvist. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 02:44 Polisen larmades till en restaurang i Sommen, Tranås, med anledning av ett inbrottsförsök. Gärningspersonen, eller gärningspersonerna, ska ha försökt att bända upp ett fönster utan att lyckas. I samband med händelsen ska en sten ha kastats in genom en fönsterruta. En anmälan om försök till stöld genom inbrott samt skadegörelse upprättades. Det finns ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 07:17

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Fem personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 23:44 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an i höjd med Ödeshög med anledning av att en personbil kört in i mitträcket. När polispatrull kom till platsen kallades bärgare dit. Föraren, en man i 30-årsåldern, ska initialt ha klarat sig utan personskador. Polis misstänker inget brott i samband med trafikolyckan. 02:59 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 32 i Kinda med anledning av att en personbil sladdat av vägen och in i en stolpe. Enligt SOS-larmet var tre personer drabbade. När polis kom till platsen stängdes vägen av i båda riktningarna under bärgningsarbetet. Initialt ska alla personer i bilen ha klarat sig utan personskador. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan. 04:57 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Åtvidabergsvägen i Linköping uppstod misstanke om rattfylleri mot föraren. Mannen i 30-årsåldern fick följa med polisen för provtagning och förhör.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 3 januari kl 07:46

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 70 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 05:49 Polis larmades till en parkering i Ödeshög med anledning av en kapellskärning. Två personer ska ha setts lämna en lastbil med gods. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Vad som har tillgripits är i nuläget oklart. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
79%
SverigeÖdeshög

Brott jämfört med riket