facebook_pixelFridhemsvägen 27B Östergötlands län, Finspång - hitta.se
Hitta.se

Fridhemsvägen 27B

612 34 Finspång, Finspång Östergötlands län

Adress i Risinge i Finspång i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fridhemsvägen 27B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1967

Fastigheten på Fridhemsvägen 27B är ett flerfamiljshus byggt 1967.

Bolån i Finspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Finspång

Boendemiljön i Risinge

Boendemiljön i Risinge

I området kring Fridhemsvägen 27 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (68%).

Wikipediafoton från närområdet

Finspångs kommun
Falla
Bönnern
Torstorp, Finspång

Människorna i Risinge

Människorna i Risinge

Pensionärer med låga inkomster i äldreboende eller bostadsrätt

I Risinge bor 63% kvinnor och 37% män. Medelåldern i området är 64 år, vilket är högre än medelåldern i Finspångs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (65%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 8% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 402 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 460 839 kronor i lån.

-21%

Skatteläget i Finspång

För de som är folkbokförda på Fridhemsvägen 27B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Finspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

178 meter från adressen ligger Viggestorpsskolan.

Närmaste grundskola är Viggestorpsskolan (178 meter), som är en kommunal skola med ca 243 elever i årskurserna 1-6. Här har 83% av lärarna lärarexamen och det går 15 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bergslagshallen på Bergslagsvägen 20.

Lockas man av restaurangbesök finns The Jolly Scotsman i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (833 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (141 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskvårdscentral, två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Risinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 01:53

Trafikolycka på Oxhagsvägen.

13.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Oxhagsvägen i Finspång. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd av en bilist. 13.50 polisen är framme på olycksplatsen. 15.15 Polisen kommer att upprätta en anmälan om beteendebrott i trafiken. Ingen person kom till skada.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 01:53

Trafikolycka på Oxhagsvägen.

13.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Oxhagsvägen i Finspång. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd av en bilist. 13.50 polisen är framme på olycksplatsen.

Motorfordon, stöld

Rapporterat lördagen den 28 november kl 01:07

Stöld av nummerplåt i Skärblacka.

10:27 Polis larmades till Skärblacka, Norrköping, med anledning av en stöld. En personbil, som stått parkerad utomhus vid en bostad, ska under natten ha blivit av med registreringsskyltarna. Polisens kontaktcenter kommer ta upp anmälan. Förlorad registreringsskylt: * Förlorad eller stulen registreringsskylt måste snarast ersättas med ny eller provisorisk skylt. På telefon 114 14 får du information om vilka polisstationer som utfärdar provisoriska skyltar. En avgift tas ut för den provisoriska skylten. Det är fordonsägarens ansvar att beställa en ny registreringsskylt från Transportstyrelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeRisinge

Brott jämfört med riket