facebook_pixelKarlsborgsvägen 5 Östergötlands Län, Finspång - hitta.se
Hitta.se

Karlsborgsvägen 5

612 38 Finspång, Finspång Östergötlands Län

Adress i Risinge i Finspång i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Karlsborgsvägen 5.

Hitta hit

En villa byggd 1929

På adressen finns en villa byggd 1929. Huset är 170 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Risinge.

Värderingen är 14 529 kr/m²

Villan på Karlsborgsvägen 5 värderas till ca 2 470 000 kr (14 529 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 470 000 kr

Bolån i Finspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (feb 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (feb 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.
Bolån i Finspång

Tomten är ca 2001 kvadratmeter

Tomten, RISINGE-FALLA 2:23, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RISINGE-FALLA 2:23 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Risinge

Människorna i Risinge

Människorna i Risinge

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Risinge bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 51 år, vilket är högre än medelåldern i Finspångs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, hårvård, heminredning, modenyheter, skönhetsvård, fotboll, energisparande, styrketräning, besöka sportevenemang och kändisar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 361 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 496 448 kronor i lån.

-10%

Skatteläget i Finspång

För de som är folkbokförda på Karlsborgsvägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,6% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bostadsmarknaden i Risinge

Just nu finns 11 objekt till salu i Viggestorp/Torstorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

1 173 meter från adressen ligger Föräldrakooperativa förskolan Skorpan.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1387 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskvårdscentral, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Risinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 8 april kl 07:05

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits och inga grövre brott har kommit till polisens kännedom. Det finns inga ärenden som sticker ut nämnvärt. Polisen har hanterat ett drograttfylleri i Linköping, beslagtagit en kniv vid ett fordonsstopp i Norsholm, hanterat psykisk ohälsa, etc.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 4 april kl 08:09

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot påskdagen har polisen hanterat ett 60-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits för brott. 03:09 Polisen larmades till Finspång med anledning av ett personrån som precis hade inträffat i centrala Finspång. En ung man i 15-årsåldern hade blivit hotad och avtvingad sin mobiltelefon. Polisen var på plats och sökte efter gärningspersonen men ingen har kunnat gripas. En anmälan om rån är upprättad. - 04:54 SOS larmade räddningstjänst och polis till Söderköping med anledning av en brand. Det hade börjat brinna i ett sopkärl i ett miljörum  i ett flerfamiljshus på Domherrestigen. Branden kunde släckas och ingen person kom till skada. Detta är en av flera bränder i samma område på ett dygn. Polisen misstänker att såväl denna som de andra bränderna är anlagda och en anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad. Teknisk undersökning utfördes av polispatrull under natten. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen är angelägen av att få in tips från personer som har information att lämna om bränderna det senaste dygnet.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 27 mars kl 09:45

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Nio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 23:54 Polis larmades till en bostad i området Svälthagen, Finspång, med anledning av att en person ska ha blivit skadad med ett vasst tillhygge. När polis anlänt till platsen fördes målsägaren, en man i 30-årsåldern, med ambulans till sjukhus med allvarliga skador. Strax efter midnatt inleddes en förundersökning gällande försök till mord och brottsplatsen spärrades av för en kriminalteknisk undersökning. Polispatruller på plats har förhört vittnen och jobbat med utredningsarbete. Under natten har också en person, en man i 30-årsåldern, gripits av polis misstänkt för försök till mord. Uppdatering: Vid klockan 09 på lördagsmorgonen anhölls mannen på sannolika skäl för försök till mord. Ärendet är åklagarlett och polisens presstjänst hänvisar frågor från media till Åklagarkammaren. 02.38 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Dunderbacksvägen i Finspång med anledning av att en parkerad bil ska ha börjat brinna. Väl på plats lyckades räddningstjänsten släcka branden. Polispatrull har inte hittat någon naturlig orsak till branden så en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Ingen person skadades i samband med händelsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (vildsvin och rådjur), samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeRisinge

Brott jämfört med riket