facebook_pixelNanolfsvägen 19B Östergötlands län, Finspång - hitta.se

Nanolfsvägen 19B

612 37 Finspång, Finspång Östergötlands län

Adress i Risinge i Finspång i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nanolfsvägen 19B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1954

Fastigheten på Nanolfsvägen 19B är ett flerfamiljshus byggt 1954.

Bolån i Finspång - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Finspång. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Finspång

Boendemiljön i Risinge

Boendemiljön i Risinge

I området kring Nanolfsvägen 19 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1940-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (55%).

Wikipediafoton från närområdet

Finspångs kommun
Finspångs slottskapell
Finspångs samrealskola och kommunala gymnasium
Bönnern

Människorna i Risinge

Människorna i Risinge

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Risinge bor 44% kvinnor och 56% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Finspångs kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är trav och galopp, hårvård, motorsport, prova nya produkter, lösa korsord eller sudoku, följa populära tv-serier, sticka och handarbeta, alternativ hälsovård, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 43% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 900 kr, vilket är 27% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 760 702 kronor i lån.

-27%

Skatteläget i Finspång

För de som är folkbokförda på Nanolfsvägen 19B gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,15% (0,50)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

33,092% (-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 41,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 46% fler röster än riksgenomsnittet.

S+46%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 5 objekt till salu i Finspång

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och en gymnasieskola i närheten

578 meter från adressen ligger Basvägens förskola.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Finspångs vuxenutbildning (325 meter), som är en kommunal skola med ca 114 elever. Här har 85% av lärarna lärarexamen och det går åtta elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bergslagshallen på Bergslagsvägen 20.

Lockas man av restaurangbesök finns The Jolly Scotsman i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (192 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (74 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskvårdscentral, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Risinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 01:53

Trafikolycka på Oxhagsvägen.

13.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Oxhagsvägen i Finspång. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd av en bilist. 13.50 polisen är framme på olycksplatsen. 15.15 Polisen kommer att upprätta en anmälan om beteendebrott i trafiken. Ingen person kom till skada.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 2 december kl 01:53

Trafikolycka på Oxhagsvägen.

13.47 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Oxhagsvägen i Finspång. Enligt uppgifter till SOS ska en person ha blivit påkörd av en bilist. 13.50 polisen är framme på olycksplatsen.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 07:06

Singelolycka, bil som voltat på riksväg 51 mellan Norrköping och Svärtinge. En person avliden.

Klockan 04:27 larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en singelolycka som inträffat på riksväg 51 mellan Norrköping och Svärtinge. En personbil har av ännu okänd anledning voltat och hamnat i diket. Föraren av olycksbilen anträffades livlös utanför bilen. Ambulans har gjort återupplivningsförsök, men hans liv gick tyvärr inte att rädda. Vad som orsakat olyckan är inte känt, men enligt en polisman på plats skall det i alla fall inte ha varit halt vid olycksplatsen. En utredning är påbörjad. Den avlidne är en man i 30-årsåldern, de anhöriga har blivit underrättade om dödsfallet.   

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
19%
SverigeRisinge

Brott jämfört med riket