facebook_pixelStratomta 1 Östergötlands Län, Linghem - hitta.se
Hitta.se

Stratomta 1

585 62 Linghem, Linköping Östergötlands Län

Adress i Törnevalla i Linghem i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stratomta 1.

Hitta hit

Bolån i Linghem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linghem. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linghem

Tomten är ca 2653 kvadratmeter

Tomten, STRATOMTA 2:7, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STRATOMTA 2:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Törnevalla bor 35% kvinnor och 65% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 396 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 986 128 kronor i lån.

-3%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stratomta 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

C+55%

Bostadsmarknaden i Törnevalla

Just nu finns 4 objekt till salu i Linghem

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av stratomta. Snitthyran är 9 300 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

823 meter från adressen ligger Förskolan Tulpanvägen 1.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Himnahallen på Himnavägen 155.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1521 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Törnevalla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 04:57

Två personbilar i sidokrock utanför Bankekind.

16:38 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 761 strax utanför Bankekind. Två personbilar hade krockat och en an bilarna ska ha hamnat i diket. Enligt de första uppgifterna ska de röra sig om en sidokrock. Inga personskador har rapporterats. 17:03 Polisen lämnade olycksplatsen. De inblandade har själva beställt bärgare. Det finns ingen misstanke om brott. En kvinna i 40-årsåldern fördes till sjukhus för kontroll.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 16 januari kl 08:03

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 02:25 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till ett stall i Askeby utanför Linköping med anledning av en brand. Inga djur eller människor fanns i stallet, ingen skadades i samband med händelsen. Branden har troligtvis orsakats av ett element, polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:43

Larm om trafikolycka på E4, Tallboda.

11:44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Tallboda, med anledning av en trafikolycka. Olyckan hade inträffat vid avfart 113. Förbipasserande hade sett en bil som gled av vägen. Bilen bärgades från platsen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några eventuella personskador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeTörnevalla

Brott jämfört med riket