facebook_pixelStratomta 1 Östergötlands Län, Linghem - hitta.se

Stratomta 1

585 62 Linghem, Linköping Östergötlands Län

Adress i Törnevalla i Linghem i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stratomta 1.

Hitta hit

Bolån i Linghem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linghem. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Linghem

Tomten är ca 2653 kvadratmeter

Tomten, STRATOMTA 2:7, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STRATOMTA 2:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Törnevalla bor 35% kvinnor och 65% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 35% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 396 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 986 128 kronor i lån.

-3%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stratomta 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

C+55%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och BMW i området.

Toyota
BMW

Bostadsmarknaden i Törnevalla

Just nu finns 3 objekt till salu i Vårdsberg

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av stratomta. Snitthyran är 9 300 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

823 meter från adressen ligger Förskolan Tulpanvägen 1.

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Himnahallen på Himnavägen 155.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1521 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (33 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Törnevalla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 20 november kl 10:49

Bil bogserades i för hög hastighet.

09.56 Polisen larmades till E4, Herrbeta, då en bil bogserade en annan bil i för hög hastighet än vad som är tillåtet. Senare kunde polispatrull stoppa och kontrollera fordonen. En anmälan om vårdslöshet i trafik kommer att upprättas.

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:00

Det har varit inbrott i en bostad i Tallboda

En person ringer till polisen och berättar att hon upptäckt att det har varit inbrott i hennes hus någon gång under dagen. En eller flera okända personer har tagit ut ett fönster in till ett rum och har på det sättet tagit sig in i huset. Man har röjt runt i lådor och liknande men det är oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet. Polisen är på väg till platsen för att undersöka saken. UPPDATERING kl. 19.49 Den eller de som har gjort inbrottet har i vart fall fått med sig kontanter, oklart hur stor summa kontanter det handlar om. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår efter den eller de som har gjort inbrottet.

Brand

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 08:47

Rökutveckling i butik i Tallboda.

20:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Tallboda i Linköping efter larm om en brand i en butik. Enligt sos-larmet ska det vara rökutveckling i butiken. 20:08 När polis anlände till platsen visade det sig att branden redan släckts av butikspersonalen själva. Ingen person ska initialt ha skadats i samband med branden. 21:01 Polispatrull kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Två killar i yngre tonåren är misstänkta.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeTörnevalla

Brott jämfört med riket