facebook_pixelStratomta Eklyckan 1 Östergötlands Län, Linghem - hitta.se
Hitta.se

Stratomta Eklyckan 1

585 62 Linghem, Linköping Östergötlands Län

Adress i Törnevalla i Linghem i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Stratomta 1.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 208 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Törnevalla.

Bolån i Linghem - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linghem. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Linghem

Tomten är ca 1997 kvadratmeter

Tomten, STRATOMTA 4:2, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STRATOMTA 4:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Människorna i Törnevalla

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Törnevalla bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (0%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 60% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 1% har endast grundskoleutbildning. 39% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 934 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 931 258 kronor i lån.

-16%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Stratomta 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 26,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 55% fler röster än riksgenomsnittet.

C+55%

Bostadsmarknaden i Törnevalla

Just nu finns 4 objekt till salu i Vårdsberg

Just nu finns det 2 hyreslägenheter att byta till i närheten av stratomta. Snitthyran är 8 600 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

1 182 meter från adressen ligger Förskolan Sparvsångsvägen 100.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är ICA Supermarket Himnahallen på Himnavägen 155.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1621 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (16 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Törnevalla

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 16 april kl 07:24

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.38 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Två har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning/för för drogpåverkan. 01.00 SOS-larm till polisen om brand utomhus i ett skogsparti. Polisen åkte till platsen och då hade räddningstjänsten släckt branden. De bedömde att det inte fanns någon spridningsrisk varför det inte finns någon brottsmisstanke. 02.37 SOS-larm om bränsleläckage från en lastbil på Liljekonvaljvägen i Ödeshög. Ingen misstanke om brott. 03.09 samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skogslyckegatan i Linköping. Polisen åkte till platsen och spårade med hund och träffade då på två personer som kontrollerades och greps.  De båda är män i 50- respektive 30-årsåldern är misstänkta för stöld geom inbrott och stöld. Polisen uppmanar boende i bostadsområdet Johannelund att kontrollera sina tillhörigheter och förråd snarast och anmäla till polisen om man har drabbats av brott. Polisen har tagit ett flertal föremål, bland annat två cyklar, som misstänks vara stulna och nu pågår ett arbete med att utreda vilka föremål som kan knytas till stöldbrott. Föremål som inte kan bevisas att de härrör från en stöld kan komma att återlämnas till de misstänkta. Anmäla eventuella brott snarast till polisen på 114 14. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 09:59

Kvinna misstänkt för grovt rattfylleri.

20.08 Polisen fick samtal om en vinglande bilist på E4 norrgående utanför Linköping. Ett vittne hade sett hur det kastades ut burkar från bilen. Polisen kunde lotsas till rätt plats. 20.20 Bilen hade stoppats i höjd med Herrbeta. Bilen kördes av en kvinna i 35-årsåldern. Hon blåste positivit i polisens sållningsinstrument för att kontrollera nykterhet och togs med för ytterligare provtagning, misstänkt för rattfylleri. 21.57 Kvinnan blev misstänkt för grovt rattfylleri och fördes efter provtagning till arresten för tillnyktring.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 april kl 01:07

Lastbilsolycka på riksväg 35.

11.43 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 35 vid Bankekind. Enligt uppgifter till SOS ska en tankbil ha kört i diket. 11.53 polisen är framme på olycksplatsen. 11.56 ingen person är skadad. Tankbilen innehåller inget miljöfarligt. 12.09 tungbärgare är på väg till olycksplatsen. 12.47 polisen är nu klar på olycksplatsen, det finns ingen misstanke om brott. Polisen lämnar olycksplatsen. Tankbilen ligger inte trafikfarligt och kommer att bärgas senare. När bärgning blir aktuellt kommer vägen att behöva stängas av.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeTörnevalla

Brott jämfört med riket