facebook_pixelAstrakanvägen 4 Östergötlands Län, Linköping - hitta.se

Astrakanvägen 4

585 93 Linköping, Linköping Östergötlands Län

Adress i Bankekind i Linköping i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Astrakanvägen 4.

Hitta hit

En villa byggd 1965

På adressen finns en villa byggd 1965. Huset är 84 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bankekind.

Värderingen är 31 309 kr/m²

Villan på Astrakanvägen 4 värderas till ca 2 630 000 kr (31 309 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 630 000 kr

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Linköping

Tomten är ca 801 kvadratmeter

Tomten, SVINSTAD 3:7, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten SVINSTAD 3:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bankekind

Människorna i Bankekind

Människorna i Bankekind

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Bankekind bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 35% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 24% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 32 892 kr, vilket är 21% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 883 473 kronor i lån.

+21%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Astrakanvägen 4 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 22,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 70% fler röster än riksgenomsnittet.

C+70%

Bilägande

Man kör gärna Audi och Seat i området.

Audi
Seat

Bostadsmarknaden i Bankekind

Just nu finns 3 objekt till salu i Bankekind

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av astrakanvägen. Snitthyran är 6 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

128 meter från adressen ligger Skolbarnomsorg Bankekind.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (531 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bankekind

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Åldringsbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 09:14

En äldre man har blivit utsatt för brott i sin bostad på Ekholmen

En man i 90-årsåldern ringer till polisen och berättar att han har blivit bestulen på sitt kontokort. En person ringde till honom och uppgav sig för att komma från Televerket och strax därefter ringde en person på mannens dörr och mannen släppte in personen. När personen gick från platsen upptäckte mannen att hans kontokort var borta. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 07:00

Det har varit inbrott i en bostad i Tallboda

En person ringer till polisen och berättar att hon upptäckt att det har varit inbrott i hennes hus någon gång under dagen. En eller flera okända personer har tagit ut ett fönster in till ett rum och har på det sättet tagit sig in i huset. Man har röjt runt i lådor och liknande men det är oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet. Polisen är på väg till platsen för att undersöka saken. UPPDATERING kl. 19.49 Den eller de som har gjort inbrottet har i vart fall fått med sig kontanter, oklart hur stor summa kontanter det handlar om. Polisen har gjort en brottsplatsundersökning för att säkra eventuella spår efter den eller de som har gjort inbrottet.

Brand

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 08:47

Rökutveckling i butik i Tallboda.

20:00 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Tallboda i Linköping efter larm om en brand i en butik. Enligt sos-larmet ska det vara rökutveckling i butiken. 20:08 När polis anlände till platsen visade det sig att branden redan släckts av butikspersonalen själva. Ingen person ska initialt ha skadats i samband med branden. 21:01 Polispatrull kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Två killar i yngre tonåren är misstänkta.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeBankekind

Brott jämfört med riket