facebook_pixelGränsliden 19 Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Gränsliden 19

582 74 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Tallboda i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gränsliden 19.

Hitta hit

En villa byggd 1942

På adressen finns en villa byggd 1942. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Tallboda.

Värderingen är 31 558 kr/m²

Villan på Gränsliden 19 värderas till ca 4 860 000 kr (31 558 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

4 860 000 kr

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linköping

Tomten är ca 942 kvadratmeter

Tomten, STABY 4:12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STABY 4:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tallboda

Människorna i Tallboda

Människorna i Tallboda

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Tallboda bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 740 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 087 207 kronor i lån.

-16%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gränsliden 19 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 40% fler röster än riksgenomsnittet.

M+40%

Bostadsmarknaden i Tallboda

i Tallboda pågår och planeras det för 147 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Tallboda

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gränsliden. Snitthyran är 4 883 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

231 meter från adressen ligger Förskolan Gränsliden 8.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (803 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (59 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tallboda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 03:30

Larm om trafikolycka på Hamngatan i Linköping.

15:17 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på Hamngatan i Linköping. Enligt initiala uppgifter ska två bilar ha kolliderat. 15:28 Polis på plats. 15:50 En person har förts till sjukhus med ambulans, enligt initiala uppgifter ska det röra sig om lindriga skador. 15:54 En av förarna misstänks för att inte ha anpassat tillräckligt avstånd till framförvarande fordon. 16:11 Nya uppgifter har tillkommit kring olyckan vilket gör att polisen inte misstänker något brott i samband med olyckan. En anmälan om trafikolycka utan brottsmisstanke kommer att skrivas.

Inbrott, försök

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 01:14

Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Tannefors, Linköping, med anledning av ett stöldförsök.

12:41 Polis larmades till ett flerfamiljshus i Tannefors med anledning av ett inbrottsförsök i en källare. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Ingenting ska ha stulits, en anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 08:14

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

07.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, två har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. 00.19 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Kungsgatan i Norrköping fick en man i 20-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. Han frigavs efter förhöret. 00.44 polisen fick samtal om att en kvinna kunde befinna sig i en utsatt situation någonstans i Linköping. Polisen påbörjade ett utredningsarbete för att söka reda på var kvinnan befann sig och vad som hänt. Detta arbete resulterade i att kvinnan anträffades i en bostad i centrala Linköping.  Polisen tillkallade en ambulans som förde den drabbade kvinnan till sjukhus för vård. Hon har inte kunnat förhöras men polisen har startat två utredningar, en om våldtäkt och en om grov misshandel. En man som kan misstänkas för de båda brotten har också anträffats och gripits. Han är i 35-årsåldern. Den drabbade kvinnans skadeläge är fortfarande oklart. Mannen är fortfarande vid 08-tiden gripen. Den aktuella bostaden där händelsen misstänks ha inträffat är avspärrad och där kommer kriminaltekniker att genomföra en kriminalteknisk undersökning för att om möjligt bringa ytterligare klarhet i vad som inträffat. Uppdatering kl 09.55: Den misstänkte mannen har förhörts av polisen och sedan blivit anhållen av åklagare. 04:32 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gustav Adolfsgatan i Linköping fick en man i 30-årsåldern följa med för provtagning och förhör, misstänkt för ringa narkotikabrott. Han frigavs efter förhöret. Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeTallboda

Brott jämfört med riket