facebook_pixelGränsliden 19 Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Gränsliden 19

582 74 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Tallboda i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gränsliden 19.

Hitta hit

En villa byggd 1942

På adressen finns en villa byggd 1942. Huset är 154 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Tallboda.

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linköping

Tomten är ca 942 kvadratmeter

Tomten, STABY 4:12, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STABY 4:12 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Tallboda

Människorna i Tallboda

Människorna i Tallboda

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Tallboda bor 45% kvinnor och 55% män. Medelåldern i området är 63 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 38% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 740 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 087 207 kronor i lån.

-16%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gränsliden 19 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,7% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 40% fler röster än riksgenomsnittet.

M+40%

Bostadsmarknaden i Tallboda

i Tallboda pågår och planeras det för 273 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Tallboda

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gränsliden. Snitthyran är 4 939 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

231 meter från adressen ligger Förskolan Gränsliden 8.

Matbutiker och restauranger

Bara två minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Tallboda på Gränsliden 6.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (803 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (59 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tallboda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 12:43

Larm om trafikolycka på E4, Tallboda.

11:44 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4, Tallboda, med anledning av en trafikolycka. Olyckan hade inträffat vid avfart 113. Förbipasserande hade sett en bil som gled av vägen. Bilen bärgades från platsen. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några eventuella personskador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Olaga frihetsberövande/människorov

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 10:15

Polisen utreder ett grovt brott. Delar av Norrköpingsvägen har stängts av.

06:28 Polis larmades till Norrköpingsvägen i Linköping med anledning av att ett grovt brott skett. Platsen har spärrats av för att polisens kriminaltekniker ska kunna hitta eventuella spår som för utredningen framåt. Brottsrubriceringen är i nuläget inte fastställd. På grund av avspärrningarna påverkas trafiken kring Norrköpingsvägen. Polisen uppmanar allmänheten att välja en annan väg om möjligt. Det finns ingen prognos på hur länge vägen kommer vara avstängd. Uppdatering 10:13: Händelsen rubriceras som människorov, fler brottsrubriceringar kan tillkomma. En person har förts till sjukhus, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Vägen är öppen på nytt, trafiken ska inte längre påverkas.

Polisinsats/kommendering

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 08:21

Polisen utreder ett grovt brott. Delar av Norrköpingsvägen har stängts av.

06:28 Polis larmades till Norrköpingsvägen i Linköping med anledning av att ett grovt brott skett. Platsen har spärrats av för att polisens kriminaltekniker ska kunna hitta eventuella spår som för utredningen framåt. Brottsrubriceringen är i nuläget inte fastställd. På grund av avspärrningarna påverkas trafiken kring Norrköpingsvägen. Polisen uppmanar allmänheten att välja en annan väg om möjligt. Det finns ingen prognos på hur länge vägen kommer vara avstängd.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeTallboda

Brott jämfört med riket