facebook_pixelGullbergsgatan 9 Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Gullbergsgatan 9

582 46 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Gottfridsberg i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Gullbergsgatan 9.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2018

Fastigheten på Gullbergsgatan 1 är ett flerfamiljshus byggt 2018.

Snittvärderingen är 40 053 kr/m²

Snittvärderingen på Gullbergsgatan 9 är ca 40 053 kr/m².

Värdera bostad på Gullbergsgatan 9

Evaluation

Värdeindikation

40 053 kr/m2

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linköping

Boendemiljön i Gottfridsberg

Boendemiljön i Gottfridsberg

I området kring Gullbergsgatan 9 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1950- och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (216%).

Wikipediafoton från närområdet

Gottfridsbergs församling
Friluftsmuseet Gamla Linköping
Linköpings Ryds församling
Gottfridsberg

Människorna i Gottfridsberg

Människorna i Gottfridsberg

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Gottfridsberg bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 52 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 49% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 59%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 321 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 649 893 kronor i lån.

-21%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Gullbergsgatan 9 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

L+84%

Bostadsmarknaden i Gottfridsberg

i Gottfridsberg pågår och planeras det för 264 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Valla

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Gullbergsgatan. Snitthyran är 7 078 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

497 meter från adressen ligger Förskolan Stenbrötsgatan 5.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Skolgatan på Skolgatan 15.

Lockas man av restaurangbesök finns Bjärka-Säby Nya Slottet och 68ans Grill och Pizza i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1315 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rydskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (51 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, LGS-Linköpings Gymnastiksällskap, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Gottfridsberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 06:50

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Thomas Agnevik. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser: 02:29 Polisen larmades till ett bilföretag på Norra Svedengatan i Linköping på grund av ett aktiverat inbrottslarm. Flera personer tog sig in på företaget och stal en bil som de lämnade platsen i. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till adressen, men inga misstänkta gärningsmän fanns kvar. En polispatrull som befann sig på E4 fick visuell kontakt med den stulna bilen som kördes i hög hastighet i riktning mot Norrköping. Polispatrullen åkte efter bilen men sedan tappades den visuella kontakten med bilen, i nuläget är ingen frihetsberövad i ärendet. Händelsen rubriceras som grov stöld. Det finns i nuläget ingen misstänkt för brottet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 14 februari kl 07:59

Sammanfattning av nattens händelser.

Sedan klockan 22:00 igår kväll har polisen hanterat 56 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits misstänkt för brott. Fyra personer har omhändertagits för fylleri, påverkan av narkotika eller av annan anledning. Inga allvarliga brott mot person kommit till polisens kännedom. 01:52 En polispatrull kontrollerade en personbil på Norra Promenaden i Norrköping. Föraren, en man i 30-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument för alkoholpåverkan och han fick följa med till polisstationen för provtagning. Provet visade att mannen hade en promillehalt på 1.0 och han misstänks för grovt rattfylleri. Mannen släpptes efter förhör. - 03:26 En polispatrull som patrullerade i Linköping rullade in i en nyligen inträffad trafikolycka i korsningen Kagagatan/Tornhagsvägen i Linköping. Fyra bilar var inblandade i olyckan. En pojke i 15-årsåldern misstänks ha kört en av bilarna och misstänks ha orsakat olyckan. Pojken är misstänkt för rattfylleri under påverkan av droger, olovlig körning och vårdslöshet i trafik. Efter provtagning skjutsades han hem till vårdnadshavare. Ingen person kom till skada i olyckan men alla bilar fick bärgas från platsen.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 02:38

Trafikolycka i Rydsrondellen.

14.29 SOS-larm till polisen om trafikolycka i Rydsrondellen i Linköping. enligt uppgifter till SOS ska det eventuellt röra sig om en kökrock. 14.33 räddningstjänsten är framme på platsen och meddelar att det inte finns något sjukvårdsbehov. Polisen är på väg till olycksplatsen. 14.37 polisen är framme på olyckspslatsen, som visar sig vara i Vallarondellen. 15.20 polisen är nu klar på platsen och vägen är fri. En av förarna, en man i 45-årsåldern har fått ett bötesföreläggande för att ej ha hållit rillräckligt avstånd till framförvarande fordon. Beloppet är 2000:-

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeGottfridsberg

Brott jämfört med riket