facebook_pixelLantmannagatan 98D Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Lantmannagatan 98D

583 32 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Lambohov i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lantmannagatan 98D.

Hitta hit

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linköping

Boendemiljön i Lambohov

Boendemiljön i Lambohov

Området kring Lantmannagatan 98 består till 24% av småhus. Det är vanligt med radhus och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och kring millennieskiftet.

Wikipediafoton från närområdet

Slaka distrikt
Östergötlands runinskrifter 118
Lambohovs församling
Lambohov

Människorna i Lambohov

Människorna i Lambohov

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Lambohov bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (7%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 15% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 61%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 585 kr, vilket är 6% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 427 323 kronor i lån.

-6%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Lantmannagatan 98D gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,3% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+63%

Bostadsmarknaden i Lambohov

i Lambohov pågår och planeras det för 77 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 8 objekt till salu i Vallastaden

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Lantmannagatan. Snitthyran är 8 219 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sju förskolor i närheten

182 meter från adressen ligger Korttidshem och Fritidshem.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Handlar'n Lambohov på Torparegatan 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Matkultur i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (667 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (74 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Campushallen, fem minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lambohov

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:54

Föraren misstänkt för drograttfylleri.

15:47 Vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Djurgårdsgatan i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 70-årsåldern fick följa med polis för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en man i 60-årsåldern, blev också frihetsberövad misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk samt narkotikainnehav.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 07:54

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser: 00:35 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Borgs kyrka i Norrköping där en bil brann på en parkering. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 04:41 Polisen larmades till en restaurang i Åby, Norrköping, med anledning av ett inbrott. En ruta till lokalen hade krossats. Flera polispatruller involverades i ärendet men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att upprättas. Bland annat ska alkohol stulits. 06:39 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Rydsvägen i Linköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört in i en stolpe. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Brand

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 12:32

Larm om brand i en lägenhet på Föreningsgatan.

12:06 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Föreningsgatan i Linköping med anledning av en brand i en lägenhet. Enligt initiala uppgifter ska det röra sig om en brand på en spis. 12:46 Polispatrullen som var på plats har fotodokumenterat. Polisen ska utreda händelsen som just nu rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeLambohov

Brott jämfört med riket