facebook_pixelRabarbervägen 13 Östergötlands Län, Linköping - hitta.se

Rabarbervägen 13

582 75 Linköping, Linköping Östergötlands Län

Adress i Rystad i Linköping i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rabarbervägen 13.

Hitta hit

Värderingen är 43 821 kr/m²

Huset på Rabarbervägen 13 värderas till ca 6 880 000 kr (43 821 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 880 000 kr

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Linköping

Tomten är ca 603 kvadratmeter

Tomten, RYSTADS-GÄRSTAD 8:24, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten RYSTADS-GÄRSTAD 8:24 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Rystad

Boendemiljön i Rystad

Området kring Rabarbervägen 13 består till 20% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 1940-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Stångån
Tuna kungsgård
Näsby församling, Linköpings stift
Roxen

Människorna i Rystad

Människorna i Rystad

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I Rystad bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 55% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 55% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 74%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 149 kr, vilket är 33% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 240 266 kronor i lån.

+33%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rabarbervägen 13 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 36,4% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 84% fler röster än riksgenomsnittet.

M+84%

Bilägande

Man kör gärna Opel och Audi i området.

Opel
Audi

Bostadsmarknaden i Rystad

Just nu finns 5 objekt till salu i Ekängen

Det har sålts 10 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 36 758 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 35 106 kr/m2 och går upp med 24.17 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

241 meter från adressen ligger Förskolan Gurkvägen 2.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (325 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (35 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Rystad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 06:51

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.19 Polisen larmades till östra Norrköping med anledning av att någon, eller några, hade tagit sig in i ett inhägnat industriområde. Grinden till området var forcerad. Polis åkte till platsen och en man, som är i 35-årsåldern, greps. Mannen är misstänkt för stöld. 03.15 Polisen larmades till en butik på Kiselgatan i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 04.08 Polisen fick larm om en stöld alternativt stöldförsök i en parkerad bil i Ekängen, Linköping. Inringaren hade upptäckt flera personer som hade varit inne på tomten i närheten av bilen. Bostadsinnehavaren hade öppnat dörren och skrikit på de misstänkta gärningspersonerna som då lämnade platsen till fots. Under morgonen har polisen arbetat med ärendet och tre män kunde kopplas samman med händelsen och gripas. Uppdatering 07.20: Rubriceringen är försök till grov stöld. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 16 november kl 06:53

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 22.34 Polisen larmades till en bostad i östra Motala med anledning av ett bråk. En pappa misstänks för att ha misshandlat sitt tonåriga barn. Polisen upprättade en anmälan gällande misshandel. Tonåringen ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. 23.39 Polisen beordrades till en restaurang i Tornby, Linköping, med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen. Minst en kassalåda saknas. Väktare och polis var snabbt på plats men ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar på platsen. En anmälan gällande stöld genom inbrott har upprättats. 01.54 Polisen larmades till en butik på Vintergatan i Motala med anledning av ett pågående inbrott. Någon, eller några, hade tagit sig in i lokalen genom att krossa en ruta. Vad som har stulits är oklart. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 05.22 Polisen beordrades på nytt till en restaurang i Tornby, Linköping, då personal upptäckt att några rutor var krossade. Någon, eller några, hade tagit sig in i denna restaurang och stulit minst en kassalåda. En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 13 november kl 10:02

Trafikolycka på Tornby.

08.52 samtal till polisen om att en trafikolycka skulle ha inträffat i korsningen Tornbyvägen - Västra Svedengatan. En av de inblandade bilarna är en lastbil som ska vara lastad med riskavfall. 09.07 ingen person är skadad. 09.31 polisen är nu klar med utredningsåtgärderna på olycksplatsen. Trots att olyckan inträffat i en ljusreglerad korsning har det inte gått att styrka att någon ska ha gjort sig skyldig till trafikbrott. Det blir därmed ingen åtgärd från polisen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeRystad

Brott jämfört med riket