facebook_pixelRydsvägen 396B Östergötlands Län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Rydsvägen 396B

584 39 Linköping, Linköping Östergötlands Län

Adress i Ryd i Linköping i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rydsvägen 396B.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1971

Fastigheten på Rydsvägen 396B är ett flerfamiljshus byggt 1971.

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Linköping

Boendemiljön i Ryd

Människorna i Ryd

Människorna i Ryd

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Ryd bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är styrketräning, film, spela dataspel/tv-spel, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, gympa och workout, följa populära tv-serier, konst, utförsåkning och modenyheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 21% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 16% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 43%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 16 250 kr, vilket är 40% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 284 610 kronor i lån.

-40%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Rydsvägen 396B gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,6% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Opel i området.

Toyota
Opel

Bostadsmarknaden i Ryd

i Ryd pågår och planeras det för 327 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Valla

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av rydsvägen. Snitthyran är 8 057 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns sex förskolor i närheten

536 meter från adressen ligger Skolbarnomsorg Mårdtorpsgatan 63.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Ryd på Mårdtorpsgatan 27.

Lockas man av restaurangbesök finns 68ans Grill och Pizza och Ryds Herrgård i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1166 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rydskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (45 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, LGS-Linköpings Gymnastiksällskap, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ryd

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 09:25

Person till sjukhus efter trafikolycka på Malmslättsvägen.

08.17 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Malmslättsvägen med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter hade en personbil kört av vägen. En person fördes till sjukhus med ambulans, personen klagade på ryggsmärtor. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Föraren fick böter på grund av för dåliga däck.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 06:37

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 23.01 Polisen larmades till en bostad i Gottfridsberg, Linköping, med anledning av ett bråk. En kvinna hade misshandlat en man hon har en relation med. Kvinnan, som är i 60-årsåldern, greps av polis. Kvinnan är misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen ska ha fått sårskador, men inga allvarliga fysiska skador. 23.02 Polisen larmades till centrala Mjölby då en man, som är i 30-årsåldern, hade blivit misshandlad utomhus. Mannen var ute och gick när han passerade fyra personer. I samband med detta blev mannen sparkad så att han ramlade omkull. Mannen ställde sig upp och sprang därifrån. Ambulanspersonal kontrollerade mannen, som inte följde med till sjukhuset. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 22 november kl 08:00

Personbil körde av vägen på Malmslättsvägen. Inga personskador.

07:00 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Malmslättsvägen, strax innan påfarten till E4, med anledning av en trafikolycka. En personbil hade kört av vägen och hamnat på vallen mellan färdriktningarna. Föraren, som var ensam i bilen, skadades inte. 07:52 Bilen hade bärgats och polisen lämnade platsen.    Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeRyd

Brott jämfört med riket