facebook_pixelSkogslyckegatan 1E Östergötlands län, Linköping - hitta.se
Hitta.se

Skogslyckegatan 1E

587 26 Linköping, Linköping Östergötlands län

Adress i Johannelund i Linköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skogslyckegatan 1E.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1998

Fastigheten på Skogslyckegatan 1E är ett flerfamiljshus byggt 1998.

Bolån i Linköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Linköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Linköping

Boendemiljön i Johannelund

Boendemiljön i Johannelund

I området kring Skogslyckegatan 1 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (39%).

Wikipediafoton från närområdet

Linköping-Saab flygplats
Berga distrikt, Östergötland
Linköpings Johannelunds församling
Berga, Linköping

Människorna i Johannelund

Människorna i Johannelund

Medelinkomsttagare i bostadsrätt i multikulturella etablerade förortsområden utanför storstad

I Johannelund bor 67% kvinnor och 33% män. Medelåldern i området är 77 år, vilket är högre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (66%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är alternativ hälsovård, skönhetsvård, astrologi, datorer, prova nya produkter, följa populära tv-serier, bantningstips, spela dataspel/tv-spel, hårvård och film.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 13% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 0% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 49%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 20 956 kr, vilket är 23% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 719 319 kronor i lån.

-23%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Skogslyckegatan 1E gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,5% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 40% fler röster än riksgenomsnittet.

S+40%

Bostadsmarknaden i Johannelund

i Johannelund pågår och planeras det för 173 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Johannelund

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Skogslyckegatan. Snitthyran är 6 660 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

56 meter från adressen ligger Förskolan Trähästen.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Vinhandlar'n på Nya Tanneforsvägen 62.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Terassen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (128 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (103 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Feelgood Företagshälsa Tannefors, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Johannelund

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat fredagen den 26 februari kl 10:00

Larm om brand i ett flerfamiljshus.

21:07 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Luftvärnsgatan i Linköping med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. Branden ska ha startat i samband med matlagning. Ingen person ska ha skadats fysiskt. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet kommer att skrivas.

Inbrott, försök

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 01:14

Polisen larmades till ett flerfamiljshus i Tannefors, Linköping, med anledning av ett stöldförsök.

12:41 Polis larmades till ett flerfamiljshus i Tannefors med anledning av ett inbrottsförsök i en källare. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Ingenting ska ha stulits, en anmälan om försök till stöld kommer att upprättas.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 24 februari kl 11:03

Flera fordon inblandade i olycka på Brokindsleden, Linköping.

10:54 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Brokindsleden med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska tre bilar vara inblandade. 12:20 Polisens presstjänst har inte fått några uppgifter om att någon person ska ha skadats fysiskt i samband med händelsen. Olyckan ska ha inträffat i samband med en omkörning. Polisen kommer att utreda händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
SverigeJohannelund

Brott jämfört med riket