facebook_pixelSkolvägen 2 Östergötlands län, Mantorp - hitta.se
Hitta.se

Skolvägen 2

595 58 Mantorp, Mjölby Östergötlands län

Adress i Viby i Mantorp i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skolvägen 2.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 48 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Mantorp.

Bolån i Mantorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mantorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Mantorp

Tomten är ca 2142 kvadratmeter

Tomten, BJÖRKLUND 2:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÖRKLUND 2:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Viby

Boendemiljön i Viby

Området kring Skolvägen 2 består till 33% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Veta kyrka
Mantorp
Veta distrikt

Människorna i Viby

Människorna i Viby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Viby bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 322 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 807 696 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Skolvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna.

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 7 objekt till salu i Mantorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

570 meter från adressen ligger Mantorps öppna förskola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Stallbacken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1402 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Viby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 08:42

Villainbrott i Mantorp.

17.58 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en villa i Mantorp, Mjölby kommun. Någon hade krossat en ruta och altandörren stod öppen. Inbrottet skulle ha skett någon gång under dagen mellan kl 08 och när det upptäcktes på kvällen. Polisen uppmanade den drabbade att gå ut ur huset och inte röra något, för att inte förstöra några spår. 18.55 Polis på plats. Polisen genomförde en brottsplatsundersökning och sökte med hund i området. Det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen tog uppgifter för en anmälan om grov stöld genom inbrott. Vad som har stulits är än så länge oklart.

Stöld

Rapporterat måndagen den 25 januari kl 06:58

Kvinna bestulen av "hjälpsam" man.

16.54 Polisen kontaktades om en stöld i Mjölby. En kvinna som skulle gå på tåget söderut fick ovälkommen hjälp ombord med sina väskor av en okänd man. Han hade insisterat på att hjälpa henne och gick sedan av tåget innan det rullade ut från perrongen. Då upptäckte kvinnan att hennes plånbok var borta. Polisen tog uppgifter för en anmälan om stöld.

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 22 januari kl 08:23

Trafikolycka på länsväg 977 i Slomarp.

17.49 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länsväg 977, Skänningevägen, i Slomarp, Mjölby. Enligt SOS ska en bilist ha kört av vägen och voltat. Föraren ska klaga på smärta. Polisen åkte till platsen. 18.36 polisen är nu klar på olycksplatsen, bilen är bärgad och vägen är fri. Det finns ingen misstanke om brott. Det var/är mycket halt på länsväg 977.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeViby

Brott jämfört med riket