facebook_pixelSkolvägen 2 Östergötlands län, Mantorp - hitta.se

Skolvägen 2

595 58 Mantorp, Mjölby Östergötlands län

Adress i Viby i Mantorp i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Skolvägen 2.

Hitta hit

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 48 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Mantorp.

Bolån i Mantorp - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Mantorp. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Mantorp

Tomten är ca 2142 kvadratmeter

Tomten, BJÖRKLUND 2:1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten BJÖRKLUND 2:1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Viby

Boendemiljön i Viby

Området kring Skolvägen 2 består till 33% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1950-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Veta distrikt
Veta kyrka
Mantorp

Människorna i Viby

Människorna i Viby

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Viby bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 28% har gymnasieutbildning och 4% har endast grundskoleutbildning. 30% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 60%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 322 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 807 696 kronor i lån.

-7%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Skolvägen 2 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Peugeot i området.

Toyota
Peugeot

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 19 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 2 objekt till salu i Mantorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola och en grundskola i närheten

570 meter från adressen ligger Mantorps öppna förskola.

Närmaste grundskola är Vifolkaskolan (138 meter), som är en kommunal skola med ca 548 elever i årskurserna 1-9. Här har 86% av lärarna lärarexamen och det går 13 elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Stallbacken i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1402 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (100 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Viby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 26 november kl 04:57

Personbil i mitträcket mellan Mantorp och Mjölby.

16:36 SOS larmade polis, ambulans och räddningstjänst till E4 södergående riktning. Mellan Mantorp och Mjölby har en personbil kört in i mitträcket. 16:49 Polis var på plats. Det finns inga uppgifter om personskador. 17:37 Föraren, som var ensam i bilen, har inte skadats. Bilen har bärtags. Ett av bilens däck visade sig vara sommardäck och en anmälan om brott mot trafikförordningen upprättades.

Motorfordon, stöld

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 10:13

Stöld ur BMW-bil i Mjölby.

06.16 Polisen beordrades till en adress i området Sörby, Mjölby, då inringaren hade upptäckt en stöld ur sin BMW-bil. Bland annat ska ratten ha blivit stulen. En anmälan om stöld upprättades. Råd för att minska risken för stölder: * Parkera bilen på ett upplyst ställe eller i garage. * Komplettera bilen med en godkänd rattkrycka, som ett extra mekaniskt stöldskydd och se till att den täcker krockkudden. Även bilar med key-less system kan kompletteras med godkänd rattkrycka, så att tjuven inte kan köra bilen vid elektronisk nyckelkopiering. * DNA-märk dina bildelar, dekaler medföljer när man köper MärkDNA. Använd dekalerna så det syns att din bil är märkt med MärkDNA. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i området under natten eller morgonen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 01:28

Larm om trafikolycka på riksväg 50.

13.12 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 50 i närheten av trafikplats Mjölby Västra med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil ligga över vägen. 13.26 Polis är på plats. 13.56 Ingen person skadades fysiskt. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Polis, ambulans och räddningstjänst har lämnat platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeViby

Brott jämfört med riket