facebook_pixelLundbogränd 4 Östergötlands län, Motala - hitta.se
Hitta.se

Lundbogränd 4

591 95 Motala, Motala Östergötlands län

Adress i Ekebyborna i Motala i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Lundbogränd 4.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 86 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Motala.

Värderingen är 14 767 kr/m²

Villan på Lundbogränd 4 värderas till ca 1 270 000 kr (14 767 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 270 000 kr

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Motala

Tomten är ca 926 kvadratmeter

Tomten, ÖSTERSTAD 6:50, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÖSTERSTAD 6:50 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ekebyborna

Människorna i Ekebyborna

Människorna i Ekebyborna

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Ekebyborna bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 43 år, vilket är lägre än medelåldern i Motalas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 706 kr, vilket är 9% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 777 860 kronor i lån.

-9%

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Lundbogränd 4 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 26,8% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 53% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+53%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Österstad

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 9 557 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 8 332 kr/m2 och går upp med 9.30 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

230 meter från adressen ligger Österstad skola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters cykelväg (2722 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (86 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ekebyborna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 09:41

Polisen önskar allmänhetens hjälp i sökandet efter en försvunnen man i Motala.

Under eftermiddagen tog polisen emot ett samtal om en försvunnen person. Det var anhöriga som hörde av sig till polisen då de var oroliga för en familjemedlem. Mannen lämnade sin bostad i Motala i förmiddags klockan 10 och har sedan dess inte setts till eller gått att nå. Mannen har en sjukdomsbild som gör att polisen är angelägen om att hitta honom i det kalla vädret. Han lämnade bostaden till fots och polisen tror att han befinner sig i Motalatrakten. I arbetet med att hitta mannen önskar polisen allmänhetens hjälp. Har du sett mannen under dagen, ring polisen och be att få pratat med regionledningscentralen i Linköping. Om du ser mannen, stanna med honom och ring 112 och vänta till polis kommer till er. Mannen är i 65-årsåldern. Han är cirka 170 cm lång och har smal kroppsbyggnad. När han lämnade bostaden var han klädd i en blå jacka, svarta träningsoverallsbyxor och bar en grå stickad mössa. Polisen har under kvällen sökt efter mannen men hittills utan resultat. Under natten kommer poliserna i Motala att hålla ögonen öppna efter mannen men ingen större sökinsats kommer att dra igång, då det inte finns någon specifik plats att utgå ifrån.

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 03:42

Kvinna gripen för mordförsök på en man.

12:40 Polisen larmades till Motala lasarett med anledning av att en man hade kommit in till sjukhuset med en stickskada i överkroppen. På plats på sjukhuset uppstod misstanke om brott och en utredning om försök till mord upprättades. 12:50 En kvinna som lever i en nära relation med den skadade mannen greps misstänkt för mordförsök. Hon fördes till polisstationen för förhör. Brottsplatsen, inomhus i Motala kommun, spärrades av för teknisk undersökning och polisens kriminaltekniker beordrades till platsen. Mannens skador bedöms som allvarliga men inte livshotande. 15:30 Kvinnan är fortfarande gripen. Polisen arbetar med den tekniska undersökningen av brottsplatsen och håller förhör med vittnen. Beslag av ett en kniv har gjorts. Texten kommer att uppdateras när beslut om anhållande har tagits av åklagare, eller när det finns ny information att lämna. 19:30 Kvinnan har anhållits av åklagare. Hon är på sannolika skäl misstänkt för försök till mord. Eventuella frågor från medier hänvisas till Åklagarkammaren i Linköping.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 4 januari kl 07:45

Man misshandlades utomhus.

18:17 Polis och ambulans larmades till Charlottenborg i Motala. En ung man i tonåren hade blivit misshandlad utomhus av tre personer som sedan lämnade platsen. Misshandeln ska ha skett med slag och sparkar.   Misshandeln verkar ha varit oprovocerad. Polisen har sökt efter gärningspersonerna men än så länge finns det ingen misstänkt. 18:35 Den drabbade killen fördes till sjukhus för kontroll av skadorna han hade fått. En utredning om misshandel är påbörjad. Det finns vittnen till misshandeln men polisen är intresserad av att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om misshandeln, om man inte redan har pratat med polisen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeEkebyborna

Brott jämfört med riket