facebook_pixelNedre Borgmästaregatan 9 Östergötlands län, Motala - hitta.se

Nedre Borgmästaregatan 9

591 26 Motala, Motala Östergötlands län

Adress i Motala i Motala i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Nedre Borgmästaregatan 9.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Nedre Borgmästaregatan 9 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Motala

Boendemiljön i Motala

Boendemiljön i Motala

I området kring Nedre Borgmästaregatan 9 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1940- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (82%).

Boendemiljön i Motala

Tio drönarbilder över Motala

En drönare har flugit över Motala och tagit tio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Motala från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Motala socken
Motala distrikt
Motala kommun
Gamla stan, Motala

Människorna i Motala

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 11% som högutbildade. 26% har gymnasieutbildning och 14% har endast grundskoleutbildning. 2% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 35%.

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Nedre Borgmästaregatan 9 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 9 objekt till salu i Centralt

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Nedre Borgmästaregatan. Snitthyran är 5 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor och två grundskolor i närheten

163 meter från adressen ligger Förskolan Trollsländan.

Närmaste grundskola är Zederslundsskolan (244 meter), som är en kommunal skola med ca 287 elever i årskurserna 7-9. Här har 91% av lärarna lärarexamen och det går nio elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Östenssons Motala C på Bispmotalagatan 5.

Lockas man av restaurangbesök finns Ming Restaurang och Folkets Hus Motala Convention Centre i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (289 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Stadsparken, ligger ca tre minuters gångväg (398 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Motala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat torsdagen den 19 november kl 04:37

Någon har försökt stjäla en katalysator i Gamla Stan

Polisen får samtal från en kvinna som uppger att hon tror att någon har försökt stjäla däcken från hennes bil då det fanns föremål, vid bilen, som tyder på det. När polisen kom till platsen kunde man konstatera att någon har försökt stjäla bilens katalysator genom att man har börjat såga i fästena till katalysatorn. Av okänd anledning har den eller de som påbörjat brottet inte avslutat det. Polisen skriver en anmälan om försök till stöld. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Brand

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 08:25

Brand i bostadshus i Motala.

18.40 SOS-larm till polisen om brand i ett bostadshus på Smålandsgatan i Motala. 18.46 polisen är framme på platsen. 20.11 polisen har påbörjat en utredning om allmänfarlig vårdslöshet och ett område har spärrats av.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 10 november kl 02:35

Larm om trafikolycka på länsväg 919.

14.27 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till länsväg 919, vid Norrsten, med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska två personbilar vara inblandade. 14.54 Det är stopp i trafiken, i båda riktningar. 15.09 En man fördes till sjukhus med ambulans. Polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. 15:26 Mannen, i 30-årsåldern, som fördes till sjukhus är misstänkt för rattfylleri och vårdslöshet i trafik. En anmälan kommer att skrivas. 15:42 Bärgare har beställts till platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeMotala

Brott jämfört med riket