facebook_pixelTorpavägen 76 Östergötlands län, Motala - hitta.se
Hitta.se

Torpavägen 76

591 46 Motala, Motala Östergötlands län

Adress i Motala i Motala i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Torpavägen 76.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Torpavägen 76 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Motala - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Motala. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Motala

Boendemiljön i Motala

Boendemiljön i Motala

I området kring Torpavägen 76 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (40%).

Wikipediafoton från närområdet

Svarta raden
Borenshult
Bona folkhögskola
Charlottenborg

Människorna i Motala

Människorna i Motala

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Motala bor 58% kvinnor och 42% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är lägre än medelåldern i Motalas kommun (50år) men högre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (31%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är spela dataspel/tv-spel, bild-/ljudanläggningar, datorer, foto/film, meka med bilar, pyssla, vidareutbildning/gå på kurser, alternativ hälsovård, astrologi och ny teknik i vardagslivet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 18% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 55%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 629 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 988 530 kronor i lån.

-20%

Skatteläget i Motala

För de som är folkbokförda på Torpavägen 76 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,70% (0,05)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,642% (-0,53)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+30%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 33 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 14 objekt till salu i Borenshult

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Torpavägen. Snitthyran är 5 500 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

537 meter från adressen ligger Fria InterMiliaskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Charlottenborg på Lustigkullevägen 3.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (221 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Motala

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 04:43

Bil körde in i mitträcke på riksväg 34.

15:21 Polisen larmades till riksväg 34 mellan Motala och Borensberg. En personbil hade kört in i mitträcket. Ingen person kom till skada och det finns ingen misstanke om brott. Föraren ordnade bärgare till bilen själv.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 01:57

Trafikolycka på riksväg 50 norr om Motala.

13.21. SOS larmade om en trafikolycka på riksväg 50 norr om Motala strax innan Nykyrka. En personbil ska enligt de första uppgifterna ha blivit påkörd bakifrån. Föraren ska ha klagat på smärtor i nacken, men i övrigt har polisens presstalesperson inga fler uppgifter om skadeläget. Trafikolyckan orsakade till en början köbildningar.

Försvunnen person

Rapporterat fredagen den 8 januari kl 09:41

Polisen önskar allmänhetens hjälp i sökandet efter en försvunnen man i Motala.

Under eftermiddagen tog polisen emot ett samtal om en försvunnen person. Det var anhöriga som hörde av sig till polisen då de var oroliga för en familjemedlem. Mannen lämnade sin bostad i Motala i förmiddags klockan 10 och har sedan dess inte setts till eller gått att nå. Mannen har en sjukdomsbild som gör att polisen är angelägen om att hitta honom i det kalla vädret. Han lämnade bostaden till fots och polisen tror att han befinner sig i Motalatrakten. I arbetet med att hitta mannen önskar polisen allmänhetens hjälp. Har du sett mannen under dagen, ring polisen och be att få pratat med regionledningscentralen i Linköping. Om du ser mannen, stanna med honom och ring 112 och vänta till polis kommer till er. Mannen är i 65-årsåldern. Han är cirka 170 cm lång och har smal kroppsbyggnad. När han lämnade bostaden var han klädd i en blå jacka, svarta träningsoverallsbyxor och bar en grå stickad mössa. Polisen har under kvällen sökt efter mannen men hittills utan resultat. Under natten kommer poliserna i Motala att hålla ögonen öppna efter mannen men ingen större sökinsats kommer att dra igång, då det inte finns någon specifik plats att utgå ifrån.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
133%
SverigeMotala

Brott jämfört med riket