facebook_pixelRösgången 31 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se

Rösgången 31

602 11 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Vidablick i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Rösgången 31.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1958

Fastigheten på Rösgången 31 är ett flerfamiljshus byggt 1958.

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Vidablick

Boendemiljön i Vidablick

I området kring Rösgången 31 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1950- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (45%).

Boendemiljön i Vidablick

Tre drönarbilder över Vidablick

En drönare har flugit över Vidablick och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Vidablick från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Östra Eneby distrikt
Hagagymnasiet i Norrköping
Pryssgården
Östra Eneby socken

Människorna i Vidablick

Människorna i Vidablick

Äldre och pensionerade singlar med medelinkomster i bostadsrätt i förort eller småstad

I Vidablick bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 65 år, vilket är högre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (35%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, trav och galopp, kungligheter, krukväxter, hårvård, ishockey, skattefrågor, se sport på tv/läsa om sport, teater och föreningsverksamhet.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 21% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 45%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 668 kr, vilket är 28% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 617 090 kronor i lån.

-28%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Rösgången 31 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 33,9% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 20% fler röster än riksgenomsnittet.

S+20%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Vidablick

i Vidablick pågår och planeras det för 208 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Vidablick

Just nu finns det 34 hyreslägenheter att byta till i närheten av Rösgången. Snitthyran är 6 125 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor och en grundskola i närheten

83 meter från adressen ligger Föräldrakooperativet Bullerbyn.

Närmaste grundskola är Enebyskolan (359 meter), som är en kommunal skola med ca 416 elever i årskurserna 7-9. Här har 71% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare.

Matbutiker och restauranger

Bara åtta minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Tempo Breda Vägen på Breda Vägen 17.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Vesuvio och McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters cykelväg (1678 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (23 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Friskis&Svettis, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vidablick

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 14 november kl 07:41

God morgon! Dagens presstalesperson är Daniel Söderqvist som arbetar fram till 15:00.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett knappt 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits. Sex personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Nedan finns de viktigaste ärendena. 23.10. Polisen kallades till ett matvaruhus på Ingelsta i Norrköping efter att två bilar frontalkrockat. Fem personer var drabbade totalt, men det ska inte vara några personskador. Polisen upprättade en anmälan om trafikolycka, men det är oklart om något brott begåtts. 23.29. Polisen kallades till ett samhälle utanför Linköping med anledning av ett bråk. Det visade sig vara ett relationsbråk. En man i 35-årsåldern greps misstänkt för misshandel och olaga hot. 01.12. Polisen gjorde en kontroll på ett fordon i centrala Motala. I bilen fanns två personer. En av dem misstänktes för ringa narkotika innehav och frihetsberövades för provtagning.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 13 november kl 06:57

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.29 polisen har hittills hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits och fyra har fått följa med för provtagning och förhör angående misstänkt drogpåverkan. 01.19 i samband med en rutinkontroll på Slåttergatan i Norrköping har en man i 25-årsåldern fått följa med till polisstationen för provtagning och förhör angående ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav. Misstänkt narkotika togs i beslag för analys. 01.54 i samband med en rutinkontroll på Mjölbyvägen i Ödeshög fick en man i 45-årsåldern följa med för provtagning med anledning av att han blåst positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen är nu misstänkt för rattfylleri. 01.56 polisen kallades till Skogslyckegatan i Linköping där ett larm hade utlöst från en restaurang. Det visade sig att någon har krossat en glasruta och varit inne i lokalen. Oklart vad som stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även genomfört en brottsplatsundersökning. 03.13 polisen kallades till Industrigatan där ett larm hade utlöst på en restaurang. En glasruta har krossats. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Det är oklart vad som kan ha stulits. 03.36 i samband med en rutinkontroll på Odalgatan i Norrköping blev en man i 25-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han fick följa med för provtagning och förhör. 04.27 i samband med en rutinkontroll på Drottninggatan i Linköping har en man i 30-årsåldern fått följa med till polisstationen för provtagning och förhör angående ringa narkotikabrott genom eget bruk. Hittills har fyra viltolyckor inträffat under morgonen, på olika håll i länet. Tre rådjur och ett vildsvin har blivit påkörda, samtliga utan personskador. Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 11 november kl 08:31

Trafikolycka personbil - lastbil på Finspångsvägen.

08.21 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Finspångsvägen i Norrköping där en personbil ska ha krockat med en lastbil. 08.25 räddningspersonal är framme på platsen, en personbilsförare har touchat emot en lastbil utan några större skador. Inga personskador har rapporterats. Totalstopp i båda riktningar. Polisen är på väg till olycksplatsen. 08.35 polisen är framme på olycksplatsen, som är i närheten av korsningen med Hagagatan. 09.02 En av förarna fick böter för att inte ha iakttagit väjningsplikt.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeVidablick

Brott jämfört med riket