Hitta.se

Saltängsgatan 7

602 22,Norrköping,Norrköping Östergötlands län

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2022) för ett bolån med 3 månaders bunden ränta: 3.39%.

Räkna på ditt bolån!

Bolåneräntan du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 3.44% (okt 2022).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 3 mån bunden ränta på 3.39% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 848 913 kronor och den första avbetalningen är 4 492 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Saltängsgatan 7

Boendemiljön i Saltängsgatan 7

Saltängsgatan 7 ligger i Norrköping

I området kring Saltängsgatan 7 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1940- och 1990-talet.

Boendemiljön i Saltängsgatan 7

Drönarfoton över Norrköping Centrum

En drönare har flugit över Norrköping Centrum och tagit drönarbilder med 360° helikopterperspektiv. Se bilder över Norrköping Centrum eller kolla om ditt hus finns med.

Vårdcentraler och apotek i närheten av Saltängsgatan 7

433 meter från bostaden ligger apoteket Kronans Apotek Nya Torget.

Närmaste vårdcentral är Kry Vårdcentral Spiran som ligger på Drottninggatan 56.

Människorna i Saltängsgatan 7

Människorna i Saltängsgatan 7

Urbana höginkomsttagarfamiljer med barn i bostadsrätt i storstädernas innerstad

Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i förskoleålder

I Saltängsgatan 7 har 6% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är lägre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i förskoleålder och 34% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (23%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Högutbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I Norrköping Centrum är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 40 311 kr, vilket är 48% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 397 233 kr i lån.

+49%

Här i Norrköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Hög medelålder i området

Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (11%) är lägre än i resten av kommunen.

Kristdemokraterna är ovanligt starka i Norrköping Centrum

I valdistriktet röstar man borgerligt. Kristdemokraterna får 26% fler röster än riksgenomsnittet. Socialdemokraterna är största parti med 27.9% av rösterna.

KD+26%

Bostadsmarknaden i Norrköping Centrum

Nyproduktion i närheten av Norrköping CentrumBooli.se logo

i Norrköping Centrum pågår och planeras det för 167 lägenheter. Se alla här

Köp bostad Yllefabriken
Säljstartat

Yllefabriken

Tillträde: Under försäljning

35 bostäder

2 lediga bostäder

Köp bostad Inre Hamnen
Säljstartat

Inre Hamnen

Tillträde: Under försäljning

51 bostäder

32 lediga bostäder

Köp bostad Norrköping - Inre Hamnen
Planerad

Norrköping - Inre Hamnen

Tillträde: Planerat

Köp bostad Färgeriet
Säljstartat

Färgeriet

Tillträde: Under försäljning

35 bostäder

7 lediga bostäder

Köp bostad Brf Kronomagasinet
Säljstartat

Brf Kronomagasinet

Tillträde: Under försäljning

46 bostäder

44 lediga bostäder

435 objekt till salu i Norrköping Centrum

Just nu finns 435 objekt till salu i Centrum

Köp bostad på Godsgatan 2B

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Rodgagatan 6

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Rodgagatan 6

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Godsgatan 7

Räkna på ditt bolån

Nordea logo
Köp bostad på Godsgatan 7

Räkna på ditt bolån

Nordea logo

Fordonsmarknaden nära Norrköping

Fordonsfakta för Norrköping

I närheten av Norrköping finns det just nu totalt 290 bilar till salu, varav 26 hybridbilar och 146 dieselbilarwayke.se

 • Ikon

  Vanligaste biltypen i Norrköping?
  De flesta i Norrköping är intresserade av att köra en SUV.

 • Ikon

  Vilket märke rattas mest i Norrköping?
  Volvo är det vanligaste att köra i Norrköping.

 • Ikon

  Vilken färg på bilen är vanligast i Norrköping?
  För att passa in i Norrköping ska du köra en vit bil.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

352 meter från adressen ligger Lokattens förskola.

Närmaste grundskola är Kunskapsskolan Norrköping (567 meter), som är en privat skola med ca 477 elever i årskurserna 6-9. Här har 100 av lärarna lärarexamen och det går 17 elever per lärare.

Den gymnasieskola som ligger närmast är Kunskapsgymnasiet Norrköping (740 meter), som är en privat skola med ca 601 elever. Här har 87 av lärarna lärarexamen och det går 16 elever per lärare.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Habesha Livs Handelsbolag på Torggatan 7.

Lockas man av restaurangbesök finns Spira Norrköping Ekonomiska Förening och Bishops Arms i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (24 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Karl Johans Park, ligger ca två minuters gångväg (129 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Norrköping, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Saltängsgatan 7

Uppdateringarna presenteras av Verisure

Du kan skydda din bostad med inbrotts- och brandlarm. Uppkopplat till larmcentral dygnet runt. Testa vilket hemlarm som passar dig och räkna ut ditt pris.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat torsdagen den 24 november kl 14:30

Polisen söker en försunnen man i Norrköping

14:20 Polisen i Norrköping söker efter en försvunnen man i 80-såldern som tidvis kan  ha svårt att orientera sig. Mannen sågs senast på Broddgatan i Norrköping vid 10:50. Signalement: Mannen var klädd i en svart skinnjacka, blå jeans och går lätt framåtböjd med hjälp av en rullator. Han har vitt hår och är runt 185 cm lång. Polisen misstänker inget brott i samband med försvinnandet. Ser du mannen ring 112 så mannen kan få hjälp hem igen. Uppdatering 15:58 Mannen har kommit hem igen.

Sammanfattning natt

Rapporterat fredagen den 25 november kl 07:47

En sammanfattning av nattens händelser

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. 22.23 Polis larmades till en adress i centrala Linköping med anledning av en misshandel. En man hade kastat ett tillhygge i huvudet på en annan man. När polis kom till adressen fanns inte den misstänkte personen kvar. Händelsen utreds som misshandel och en anmälan har upprättats. Förhör har hållits med personer på platsen. 22.52 Polisen skulle stoppa ett fordon för kontroll i de centrala delarna av Norrköping. Föraren stannade inte utan valde att köra från platsen. Klockan 22.53 stoppades fordonet och två personer kontrollerades och togs med för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Passageraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för ringa narkotikabrott. Utöver detta har polisen i Östergötland bland annat kontrollerat fordon, hanterat berusade personer och personer med psykisk ohälsa, arbetat med trafikkontroller och hanterat viltolyckor.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 30 november kl 07:53

God morgon! Dagens presstalespersoner är Priya G Eklund och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Mo

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Nedan följer ett urval av nattens händelser. 22.50 Polisen larmades till en restaurang i centrala Norrköping med anledning av att en person bråkade med personalen. Personen, en man i 20-årsåldern, vägrade lämna restaurangen. Polisen avvisade personen från platsen. 23:21 Polisen larmades till en adress i Boxholm med anledning av ett bråk i en bostad. Enligt larmet har en man misshandlat en kvinna. När polisen anländer till platsen befinner sig båda parter på platsen och mannen grips. Mannen och kvinnan har en relation till varandra. Mannen, som är i 20-årsåldern, grips misstänkt för misshandel, olaga hot och förs till polisstationen för ytterligare utredningsåtgärder. Fler brottsmisstankar kan tillkomma. Kvinnan ska inte behövt åka ambulans till sjukhus. Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeSaltängsgatan 7

Brott jämfört med riket