Facebook pixelSaltängsgatan 7 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se

Saltängsgatan 7

602 22 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Bolån i Norrköping Centrum - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping Centrum. Vår snittränta är 1,37%*. Få ett individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1.000.000 kronor är den effektiva räntan 1,38% (sep 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,37% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1.343.071 kronor och den första avbetalningen är 2.808 kronor.
Bolån i Norrköping Centrum

Boendemiljön i Norrköping Centrum

Boendemiljön i Norrköping Centrum

I området kring Saltängsgatan 7 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 40- och 90-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (63%).

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 7.99%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 8 408 kr. Räkna på kostnaden här

Samla dina lån
Boendemiljön i Norrköping Centrum

Åtta drönarbilder över Norrköping Centrum

En drönare har flugit över Norrköping Centrum och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Norrköping Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Hedvigs kyrka
Gamla stadshuset, Norrköping
Norrköpings Hedvigs distrikt
Karl Johans park

Människorna i Norrköping Centrum

Människorna i Norrköping Centrum

Urbana höginkomsttagarfamiljer med barn i bostadsrätt i storstädernas innerstad

I Norrköping Centrum bor 47% kvinnor och 52% män. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 53%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 40 311 kr, vilket är 49% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 397 233 kronor i lån.

+49%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Saltängsgatan 7 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75(0,10)

10,70(-0,58)

0,242(0,00)

Summa

32,692(-0,48)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 27,9% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 26% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+26%

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Mazda i området.

Toyota
Mazda

Bostadsmarknaden i Norrköping Centrum

i Norrköping Centrum pågår och planeras det för 207 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 71 objekt till salu i Centralt

Det har sålts 100 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 33 799 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 31 198 kr/m2 och går upp med 10.31 %.

Just nu finns det 34 hyreslägenheter att byta till i närheten av Saltängsgatan. Snitthyran är 6 612 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

351 meter från adressen ligger Lokattens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Hospitalsgatan 26.

Lockas man av restaurangbesök finns Elite Grand Hotel och Bishops Arms i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (24 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Karl Johans Park, ligger ca en minuts gångväg (129 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Norrköping, tre minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Norrköping Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat söndagen den 18 oktober kl 08:05

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 110 ärenden mellan klockan 22 och 07. De händelser som sticker ut redovisas nedan: 22.31 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Skolgatan i Norrköping med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. En person fick följa med till sjukhus, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet genom brand upprättades. 01.38 Polisen larmades till Tannerfors då två okända gärningspersoner hade rånat en man utomhus. De två gärningspersonerna hade hotat mannen med ett tillhygge. Mannen, som är i 25-årsåldern, tvingades att lämna ifrån sig sin telefon och plånbok. Polisen upprättade en anmälan gällande rån. Polisens presstjänst har inga uppgifter om några personskador i samband med händelsen. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 15 oktober kl 08:05

Misstänkt misshandel i Norrköping.

16.59 En man i 70-årsåldern greps misstänkt för misshandel i ett område i Norrköping på torsdagskvällen. Detta efter att SOS  Alarm fått in ett telefonsamtal om bråk i en bostad. Ingen person ska ha behövt uppsöka sjukvård.

Sammanfattning natt

Rapporterat torsdagen den 15 oktober kl 07:02

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver och här kommer en sammanfattning av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 26 ärenden som rör Östergötlands län. En person har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. 01:19 Polis beordrades till området Nordantill i Norrköping efter att ett bevakningsbolag larmat om ett pågående inbrott på ett IT-företag. När polispatruller kom till platsen hittades en krossad fönsterruta och kort efteråt kunde en person, en man i 30-årsåldern, gripas. Han är i nuläget misstänkt för stöld och godset ska bland annat ha bestått av datorer. Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeNorrköping Centrum

Brott jämfört med riket