facebook_pixelSvarvaregatan 15 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se
Hitta.se

Svarvaregatan 15

603 60 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Hageby i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Svarvaregatan 15.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus

Fastigheten på Svarvaregatan 15 är ett flerfamiljshus.

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Hageby

Boendemiljön i Hageby

I området kring Svarvaregatan 15 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (50%).

Wikipediafoton från närområdet

Söderköpingsvägen
Sankt Johannes kyrka, Norrköping
Hageby, Norrköping

Människorna i Hageby

Människorna i Hageby

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Hageby bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (22%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, andra länders kultur, utrikespolitik, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, foto/film, prova nya produkter, film, inrikespolitik och datorer.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 15% som högutbildade. 34% har gymnasieutbildning och 25% har endast grundskoleutbildning. 7% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 39%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 15 435 kr, vilket är 43% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 276 388 kronor i lån.

-43%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Svarvaregatan 15 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 42,7% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 64% fler röster än riksgenomsnittet.

V+64%

Bostadsmarknaden i Hageby

i Hageby pågår och planeras det för 0 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 46 objekt till salu i Söder

Just nu finns det 37 hyreslägenheter att byta till i närheten av Svarvaregatan. Snitthyran är 6 139 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

27 meter från adressen ligger Nyckelpigans förskola.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Kvantum Mirum Galleria på Timmermansgatan 44.

Lockas man av restaurangbesök finns Sibylla Hageby Grillen och Stars and Stripes i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca 13 minuters gångväg (1385 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (206 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hageby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 09:59

Personrån i Norrköping.

21.21. Polisen fick in ett larm att en person skulle ha blivit slagen med ett tillhygge och blivit rånad på några av sina tillhörigheter. Detta skedde i stadsdelen Vilbergen i Norrköping. Polisen sökte av området, men har ännu inte fått tag på någon misstänkt gärningsperson. Den drabbade personen ska inte blivit så skadad att det krävdes ambulans. I övrigt har polisens presstalesperson inga fler uppgifter om skadeläget. Polisen har inlett en förundersökning om rån.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:40

Trafikolycka på Bäckgatan i Norrköping.

06:14 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om förarens eventuella skador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 07:40

Trafikolycka på Bäckgatan i Norrköping.

06:14 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Bäckgatan i Norrköping med anledning av en trafikolycka. En bilist hade kört av vägen. Föraren fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om förarens eventuella skador. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeHageby

Brott jämfört med riket