facebook_pixelTunnbindaregatan 45 Östergötlands län, Norrköping - hitta.se
Hitta.se

Tunnbindaregatan 45

602 21 Norrköping, Norrköping Östergötlands län

Adress i Nordantill i Norrköping i Östergötlands län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Tunnbindaregatan 45.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1989

Fastigheten på Tunnbindaregatan 45 är ett flerfamiljshus byggt 1989.

Snittvärderingen är 24 638 kr/m²

Snittvärderingen på Tunnbindaregatan 45 är ca 24 638 kr/m².

Värdera bostad på Tunnbindaregatan 45

Evaluation

Värdeindikation

24 638 kr/m2

Bolån i Norrköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Norrköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Norrköping

Boendemiljön i Nordantill

Boendemiljön i Nordantill

I området kring Tunnbindaregatan 45 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1980- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (41%).

Boendemiljön i Nordantill

Fem drönarbilder över Nordantill

En drönare har flugit över Nordantill och tagit fem bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Nordantill från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Nordantill
Gamla stadshuset, Norrköping
Norrköpings centralstation
Östgötateatern

Människorna i Nordantill

Människorna i Nordantill

Äldre och pensionerade par med höga inkomster i bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Nordantill bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (24%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är teater, litteratur, golf, vin och vinprovning, konst, näringsliv och samhällsekonomi, utrikespolitik, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 32% som högutbildade. 32% har gymnasieutbildning och 6% har endast grundskoleutbildning. 21% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 56%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 569 kr, vilket är 13% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 928 535 kronor i lån.

-13%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Tunnbindaregatan 45 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,7% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Toyota och Volvo i området.

Toyota
Volvo

Bostadsmarknaden i Nordantill

i Nordantill pågår och planeras det för 107 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 56 objekt till salu i Centralt

Just nu finns det 36 hyreslägenheter att byta till i närheten av Tunnbindaregatan. Snitthyran är 6 795 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

218 meter från adressen ligger Tallgårdens förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara en minuts promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Bråddgatan på Bråddgatan 30.

Lockas man av restaurangbesök finns Mughals Restaurang och Vila Bar & Kök i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (295 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Folkparken, ligger ca två minuters gångväg (285 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS BASE Norrköping, sju minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nordantill

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Sammanfattning natt

Rapporterat tisdagen den 1 december kl 06:59

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot tisdagen har polisens regionledningscentral hanterat 37 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. En man har omhändertagits, se nedan. Flera fall av psykisk ohälsa har hanterats. 23:33 En patrullerande polisbil fick syn på en bil som snabbt körde bort från polisbilen på Drottninggatan i centrala Norrköping. Polisen följde efter bilen i syfte att kontrollera den och dess förare. Vid Resecentrum krockade föraren bilen och sprang från platsen. 23:35 Efter en kort språngmarsch kom poliserna ikapp föraren som fick sprayas med pepperspray och beläggas med handfängsel. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grovt drog-rattfylleri och grov vårdslöshet i trafik. Han fick följe med till polisstationen för provtagning. - 03:03 Polisen larmades till Bråddgatan i Norrköping med anledning av ett rån. En man i 30-årsåldern hade blivit slagen i ansiktet och bestulen på sina hörlurar. De som begick rånet beskrevs som tre män klädda i vinterkläder. Polisen sökte efter gärningspersonerna i närheten men tyvärr anträffades ingen. En utredning om rån är påbörjad. Den drabbade mannen behövde inte uppsöka akutsjukvård. - 04:27 Polisen larmades till riksväg 51 mellan Svärtinge och Norrköping i riktning mot Norrköping med anledning av en trafikolycka. Se separat text om denna som läggs upp så fort det är möjligt att lämna mer information. - 05:27 Polisen larmades till ett elektronikvaruhus på Vintergatan i Motala efter att inbrottslarm hade utlösts från entrén. En väktare var först på plats och såg att entrédörren var trasig. Väktaren såg en man cykla från platsen och sprang efter.   Polisen har sökt efter gärningspersonen med bland annat hund och hundförare men än så länge utan resultat. En utredning om stöld genom inbrott är påbörjad. Uppdatering: 07:26 Polis fick samtal om att en man befann sig i ett trapphus i Motala. Mannen hade med sig en oöppnad kartong innehållande en högtalare. Polis åkte till platsen och kontrollerade mannen. Han kunde kopplas samman med inbrottet som inträffade några timmar tidigare. Mannen, som är i 25-årsåldern, greps.

Brand

Rapporterat måndagen den 30 november kl 10:32

Larm om en båtbrand vid Hamnbron.

10:26 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Hamnbron med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska det brinna i en båt. 10:41 Båten är övertänd och det finns ingen spridningsrisk. 10:44 Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet.

Sammanfattning natt

Rapporterat lördagen den 21 november kl 07:58

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot lördagen har polisens regionledningscentral hanterat 60 ärenden som rör Östergötlands län. Fyra personer har gripits, se nedan, och tio personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av droger. - 01:43 En man påkallade en patrullerande polispatrulls uppmärksamhet på Kungsgatan i Norrköping med anledning av ett personrån. Mannen, som är i 20-årsåldern, hade blivit utsatt för ett rån där en man och en kvinna genom hot hade tilltvingat sig mannens ytterkläder. En man och en kvinna som stämde in på signalementet kontrollerades nere vid Strömmen. De hade kläderna på sig och greps misstänkta för rån. Båda två anhölls av åklagare under tidig morgon. - 03:03 Polisen larmades till Brsakens Bro i Linköping med anledning av ett personrån. En man ska ha blivit slagen med ett tillhygge och tvingad att lämna ifrån sig sin klocka. De som utförde rånet var tre personer som lämnade platsen till fots i riktning mot Berga. En man med ett tillhygge i handen sågs springa men fångades in av en polispatrull. Han greps misstänkt för rån. Ytterliggare en man kontrollerades och misstänks för delaktighet i rånet. Även han greps. De båda gripna är män i 20-årsåldern och de har anhållits av åklagare tidigt på morgonen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeNordantill

Brott jämfört med riket