facebook_pixelIdrottsvägen 5 Östergötlands Län, Skänninge - hitta.se
Hitta.se

Idrottsvägen 5

596 34 Skänninge, Mjölby Östergötlands Län

Bolån i Skänninge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skänninge. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skänninge

Boendemiljön i Skänninge

Människorna i Skänninge

Människorna i Skänninge

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Skänninge bor 41% kvinnor och 59% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (18%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 24% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 40% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 165 kr, vilket är 11% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 571 906 kronor i lån.

-11%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Idrottsvägen 5 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 34,4% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 22% fler röster än riksgenomsnittet.

S+22%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 2 objekt till salu i Hattorp

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

7 319 meter från adressen ligger Mjölby Kommun.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Bokcafé Källan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (825 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca tre minuters gångväg (323 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Medius Gym, nio minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skänninge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 05:03

Larm om trafikolycka på E4 utanför Väderstad.

16:49 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka som hade inträffat på E4 utanför Väderstad. Enligt SOS-larmet skulle det röra sig om en singelolycka där en bilist var inblandad. Polis är på väg till platsen. 17:05 Polis på plats. 18:00 Polispatrullen har lämnat platsen. Bärgare och TMA-bil är på plats. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande några personskador i samband med händelsen. 18:41 Ingen person skadades fysiskt. Det finns inga misstankar om brott.

Sammanfattning natt

Rapporterat måndagen den 21 juni kl 07:47

En sammanfattning av nattens händelser.

Polisen i Östergötland har under natten hanterat ett 50-tal ärenden. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. 23.34 Polis larmades till en adress i Finspång på grund av en misshandel. När polis kom till platsen påträffades en skadad kvinna, hon fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläget. En man greps på platsen, misstänkt för grov misshandel. 01.41 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en bensinstation i Mantorp. Ett larm hade utlöst och väktare åkte mot platsen. På plats upptäcktes att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande inbrottet och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits. 05.44 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en butikslokal i centrala Norrköping. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är oklart vad som har stulits vid inbrottet.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 7 juni kl 04:21

Man gripen efter misshandel i Mantorp.

14.29 Polis larmades om en misshandel i en bostad i Mantorp. En man med ett tillhygge skulle ha skadat en annan man och sedan lämnat platsen. 14.39 Polis på plats. En skadad man i 20-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst. Polisen sökte efter en misstänkt gärningsperson på tågstationen i Mantorp och på ett pendeltåg som stod inne på perrongen. 15.00 En polispatrull meddelade att de hade gripit en misstänkt man på det stillastående tåget. Han är i 20-årsåldern. Brottsrubriceringen är inte helt klar i skrivande stund.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeSkänninge

Brott jämfört med riket