facebook_pixelVästra Lundsvägen 11 Östergötlands Län, Skänninge - hitta.se

Västra Lundsvägen 11

596 31 Skänninge, Mjölby Östergötlands Län

Adress i Skänninge i Skänninge i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västra lundsvägen 11.

Hitta hit

En villa byggd 1972

På adressen finns en villa byggd 1972. Huset är 100 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Skänninge.

Värderingen är 18 800 kr/m²

Villan på Västra Lundsvägen 11 värderas till ca 1 880 000 kr (18 800 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 880 000 kr

Bolån i Skänninge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skänninge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Skänninge

Tomten är ca 672 kvadratmeter

Tomten, STAREN 7, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STAREN 7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skänninge

Människorna i Skänninge

Människorna i Skänninge

Äldre medelinkomsttagarfamiljer utan barn eller med utflugna barn i villa på småorter och i glesbygd

I Skänninge bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Mjölbys kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (33%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 51%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 127 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 105 531 kronor i lån.

-15%

Skatteläget i Mjölby

För de som är folkbokförda på Västra lundsvägen 11 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,90% (0,25)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,842% (-0,33)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,3% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Renault i området.

Volvo
Renault

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i Skänninge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

6 849 meter från adressen ligger Fågelsta Skola.

Matbutiker och restauranger

Lockas man av restaurangbesök finns Bokcafé Källan i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (476 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca två minuters gångväg (240 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Medius Gym, sex minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skänninge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Motorfordon, stöld

Rapporterat tisdagen den 24 november kl 10:13

Stöld ur BMW-bil i Mjölby.

06.16 Polisen beordrades till en adress i området Sörby, Mjölby, då inringaren hade upptäckt en stöld ur sin BMW-bil. Bland annat ska ratten ha blivit stulen. En anmälan om stöld upprättades. Råd för att minska risken för stölder: * Parkera bilen på ett upplyst ställe eller i garage. * Komplettera bilen med en godkänd rattkrycka, som ett extra mekaniskt stöldskydd och se till att den täcker krockkudden. Även bilar med key-less system kan kompletteras med godkänd rattkrycka, så att tjuven inte kan köra bilen vid elektronisk nyckelkopiering. * DNA-märk dina bildelar, dekaler medföljer när man köper MärkDNA. Använd dekalerna så det syns att din bil är märkt med MärkDNA. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om personer som har uppträtt avvikande eller misstänkt i området under natten eller morgonen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 17 november kl 01:28

Larm om trafikolycka på riksväg 50.

13.12 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 50 i närheten av trafikplats Mjölby Västra med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en lastbil ligga över vägen. 13.26 Polis är på plats. 13.56 Ingen person skadades fysiskt. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen. Polis, ambulans och räddningstjänst har lämnat platsen.

Brand

Rapporterat torsdagen den 12 november kl 07:30

Larm om bostadsbrand i Karleby.

07.05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till en bostad i Karleby med anledning av en brand. Enligt initiala uppgifter ska ett larmföretag sett att det var rökutveckling i bostaden. 07.55 Rökutvecklingen berodde på ett baksug från en vedkamin. Ingen person ska ha befunnit sig i bostaden. Bostadsinnehavaren är meddelad om händelsen. 08.19 Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
25%
SverigeSkänninge

Brott jämfört med riket