facebook_pixelSågvägen 7A Östergötlands Län, Skärblacka - hitta.se
Hitta.se

Sågvägen 7A

617 34 Skärblacka, Norrköping Östergötlands Län

Adress i Kullerstad i Skärblacka i Östergötlands Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Sågvägen 7A.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1966

Fastigheten på Sågvägen 7A är ett flerfamiljshus byggt 1966.

Bolån i Skärblacka - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skärblacka. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Skärblacka

Boendemiljön i Kullerstad

Boendemiljön i Kullerstad

I området kring Sågvägen 7 bor många i flerbostadshus och kedjehus som för det mesta är byggda på 1960- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (43%).

Wikipediafoton från närområdet

Skärblacka landskommun
Kullerstads kyrka
Skärblacka
Kullerstad

Människorna i Kullerstad

Människorna i Kullerstad

Unga till medelålders barnfamiljer med låga inkomster i hyresrätter i förort utanför de större städerna

I Kullerstad bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 46 år, vilket är lägre än medelåldern i Norrköpings kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är prova nya produkter, spela dataspel/tv-spel, skönhetsvård, astrologi, följa populära tv-serier, film, ny teknik i vardagslivet, bild-/ljudanläggningar, datorer och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 12% som högutbildade. 51% har gymnasieutbildning och 12% har endast grundskoleutbildning. 18% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 57%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 364 kr, vilket är 29% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 682 946 kronor i lån.

-29%

Skatteläget i Norrköping

För de som är folkbokförda på Sågvägen 7A gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,75% (0,10)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

32,692% (-0,48)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 36,8% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

S+30%

Bostadsmarknaden i Kullerstad

Just nu finns 4 objekt till salu i Skärblacka

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

42 meter från adressen ligger Sågträffens Familjecentral Öppen förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca åtta minuters gångväg (802 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (70 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Kullerstad

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 19 januari kl 05:03

Larm om trafikolycka utanför Norrköping.

16:54 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till riksväg 51 utanför Svärtinge med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter ska en personbil och en lastbil ha kolliderat. Olyckan ska ha inträffat i riktning mot Finspång. 18:20 Det visade sig att det var två personbilar som hade kolliderat. Den ena föraren misstänks för att inte ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. En person fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter om skadeläget.

Brand

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 01:28

Man fördes till sjukhus efter att ha andats in rök.

12:38 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till Stugvägen i Svärtinge med anledning av en befarad brand. 12:50 Polis var på plats. Räddningstjänsten släckte branden i en ugn. Ungen verkar i samband med matlagning ha blivit för varm och det började brinna. I samband med att en man i bostaden skulle släcka branden andades han in rök. Mannen, som är i 70-årsåldern, fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. 13:24 Polisen lämnade platsen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Trafikolycka, singel

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 01:23

Bil kört av vägen utanför Vånga.

13:00 SOS larmade polis, räddningstjänst och ambulans till länsväg 1141. Strax utanför Vånga har en personbil kört i diket. Enligt uppgift från platsen ska bilen ha halkat ner i diket i låg hastighet. Inga personskador har rapporterats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
743%
SverigeKullerstad

Brott jämfört med riket