facebook_pixelHusby Linddalen 1 Östergötlands Län, Sturefors - hitta.se
Hitta.se

Husby Linddalen 1

589 61 Sturefors, Linköping Östergötlands Län

En villa

På adressen finns en villa. Huset är 125 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Sturefors.

Bolån i Sturefors - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sturefors. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sturefors

Tomten är ca 2463 kvadratmeter

Tomten, HUSBY 1:2, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HUSBY 1:2 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i området

Människorna i området

Människorna i området

Unga barnfamiljer med höga inkomster och stora lån i nybyggda villor kring de större städerna

I området bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Linköpings kommun (46 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (10%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, fotboll, bild-/ljudanläggningar, värdepapper och värdepappersaffärer, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning, längdskidåkning, privatekonomiska frågor och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 42% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 2% har endast grundskoleutbildning. 33% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 38 326 kr, vilket är 41% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 775 523 kronor i lån.

+41%

Här i Linköping betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Husby 1 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 2,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,20% (-1,45)

10,70% (-0,58)

0,242% (0,00)

Summa

31,142% (-2,03)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,3% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 44% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+44%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 127 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Sturefors

Just nu finns det 5 hyreslägenheter att byta till i närheten av husby. Snitthyran är 10 110 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

390 meter från adressen ligger Förskolan Stureforsvägen 1.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära på Näckrosvägen 148.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang El Greco i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters gångväg (637 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Tottebacken, ligger mindre än en minuts gångväg (57 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av området

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bedrägeri

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 08:18

Åldringsbrott på ort utanför Linköping.

19.44. Polisen fick in en anmälan om ett bedrägeri i en mindre ort söder om Linköping. En äldre man blev uppringd av en person som sa sig ringa från ett telefonbolag. Personen sa att den äldre mannen skulle betala för en räkning som blivit fel. Strax därefter ringde det på dörren och en annan person sa sig komma från samma telefonbolag och skulle hämta betalningen. Den äldre mannen försökte betala med kontanter, men det godtog inte personen, istället fick han den äldre mannens kontokort, lurade av honom koden, och försvann. Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri. Ovanstående tillvägagångssätt är en form av bedrägeri som förekommit ett flertal gånger i närtid. Polisen vill därför understryka vikten av att aldrig lämna ifrån sig kontokort till människor de inte känner. Man ska heller aldrig knappa in sig på sin bank via bank-ID om någon okänd person ber om det.

Arbetsplatsolycka

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 02:17

Man skadades på arbetsplatsen.

12.12 SOS-larm till polisen om att en arbetsplatsolycka inträffat på en arbetsplats på landet söder om Linköping. En person ska ha träffats av ett föremål och skadats. 12.51 polisen är framme på platsen för olyckan. 13.02 den drabbade har förts till sjukhus med ambulans. 13.08 arbetsplatsen spärras av inför en kommande  kriminalteknisk undersökning. 14.10 polisen har påbörjat en utredning om arbetsplatsolycka. Det som hänt är att en man i 50-årsåldern har träffats av ett föremål i samband med markarbeten.Skadeläget är oklart. Polisens kriminaltekniker är på väg till olycksplatsen för att genomföra en kriminalteknisk undersökning.

Rattfylleri

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 04:54

Föraren misstänkt för drograttfylleri.

15:47 Vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Djurgårdsgatan i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 70-årsåldern fick följa med polis för provtagning och förhör. Passageraren i bilen, en man i 60-årsåldern, blev också frihetsberövad misstänkt för ringa narkotikabrott för eget bruk samt narkotikainnehav.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
783%
Sverigeområdet

Brott jämfört med riket